Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti lecserélnétek a barátnőtöket ezért?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk lenne egy olyan lány,aki sokkal szebb nála és még belső tulajdonságokban is hasonlít picit rá?
Vagy nem kéne más,mert ti Őt szeretitek és nem kell más?
Vagy ha lecserélnétek,ezek szerint a szerelem nem is egy konkrét ember iránti érzés,hanem bizonyos tulajdonságok és küllemi vonásokba való "belebolondulás"?
2017. febr. 11. 17:54
11/14 anonim válasza:
lecserélni az alsógatyám szoktam, nem a párkapcsolatom.
egyébként ha valakivel együtt vagyok, akkor szeretem, és nála nincs szebb a földön, szóval nekem értelmetlen a kérdés :)
12/14 anonim válasza:
Kizárt. Az együtt megélt élmények fontosak nekem, annak meg nincs értelme hogy időközönként sztornózzam ezeket.
13/14 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom,hogy ha valakit tényleg szeretünk meg se fordulna a fejünkben más.
De vannak kivételek,ami a válaszokon is meglátszik...de szerintem akkor az nem igaz szerelem.
2017. febr. 11. 20:28
14/14 anonim válasza:
ha szereted, nem cseréled le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!