Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ti szégyellnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szégyellnétek emiatt a barátnőtöket?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú, aki egyetemre jár, már csak egy éve van hátra. A családja is tehetős, meg náluk mindenkinek van vagy lesz a családban diplomája.

A mi családunk meg épp az ellenkezője, anyáméknak csak érettségijük van, a testvéreimnek szintén. Ráadásul nem élünk valami jól se..És a szóban forgó fiú szerint okos vagyok és mindig biztat, hogy tanuljak tovább, meg hogy szivesen segit majd a tanulásban, mert arra a szakra mennék, amire ő is jár.

Csak az a baj, hogy rájöttem, nem érdekel egyáltalán, amit tanulok és mással szeretnék foglalkozni, amihez csak egy okj-s tanfolyamot kéne elvégeznem. De félek, hogy igy csalódna bennem, mert neki diplomája lesz, meg jól fizető állása, nekem meg csak egy szakmám, amivel itt nem is lehet valami jól keresni, ezért is szeretnék kimenni majd pár év múlva külföldre..És attól tartok, ezek után nagyot esnék a szemében és soha nem járna velem, mert azt gondolná, jobbat érdemel nálam..

Szerintetek is csalódni fog bennem?

2016. aug. 24. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Igen, amíg nincs dr a neved előtt addig szóba se állnék veled.
2016. aug. 24. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

hidd el, ha tetszel neki, nem ezen fog múlni

ha megmondod, hogy téged mégis más érdekel, valószínűleg abban is támogatni fog

ha meg nem és rád akarná erőltetni a saját akaratát, akkor meg nem hozzád való

2016. aug. 24. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ezért csalódik, vagy szakít veled, akkor nem szeret, és jobb is ha vége.

Azért meg ne kezdj olyat tanulni, ami nem is érdekel, hogy a jelenlegi kapcsolatod elégedett legyen veled. Aztán ha pár év múlva vége, egy életen át ott leszel egy olyan pályán, amit utálsz.

Csináld azt, amit szeretsz, és legyél olyan férfivel, aki elfogad és tisztel! Ha ez a mostani srác ilyen, akkor áldásom rátok. De ha neki gondot okoz mindez, akkor hosszú távon nincs keresnivalótok egymás mellett.

2016. aug. 24. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Még nekem sincs diplomám, de pár diplomás ismerősömből kiindulva észt nem adnak mellé, az csak egy papír amit, mint a példa is mutatta elég hülyék is megtudnak szerezni...

attól, mert nincs diplomád még lehetsz értelmes, intelligens okos lány...

szerintem nem szégyellni való, ha nincs diplomád, inkább az ha lusta vagy, vagy nagyképű akár diplomával akár anélkül...

nekem elég jó szakmám van, már most is elég jól keresek, de a jövőben úgy néz ki elég jó lehetőségeim lesznek amiket valószínűleg a párom nem tud utolérni...egyáltalán nem zavarna, meg szégyellném, hogy ő "csak azt dolgozza amit"...

pl exem kisgyermek ápolónak tanult, ugye had ne mutassam be a fizetést meg a körülményeket...mégsem éreztem, hogy emiatt szégyellnem kellene...meg igazából eszembe sem jutott, hogy azért kellene szégyelljem, mert nincs/nem akar diplomát...

23F

2016. aug. 24. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Engem ebben csak az zavarna, hogy külföldre akarsz menni. 23/F
2016. aug. 24. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Ez hülyeség, diplomával is lehet munkanélküli és egy okj-s képzéssel is lehet szuper munkahelyed.

Az élő példa: itt vagyok én, mérnöki diplomával, és mégse tudok elhelyezkedni a szakmámban, mert mindenhol leépítés van, kb 1 ember végzi 3 munkáját. Csoporttársam kitűnő volt, ösztöndíjas, nagyon jól tanult, 5-ös államvizsgával egy gyárban dolgozik szalag mellett, mert nincs más... Másik ismerősöm meg megcsinált egy kozmetikus képzést és hát elég szépen megszedte magát... Meg vannak akik megcsinálnak 2-3 képzést is, ahelyett hogy 3 évig egyetemen/fősulin szívnak, és bárhol el tudnak helyezkedni...

Egyébként is általában az van, hogy a pasinak legyen "jobb" munkahelye, ő hozza haza a pénzt, a nő pedig összetartja a családot. Ha emiatt szakítana veled, akkor jobban is jártál.

2016. aug. 24. 14:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetemista fiú vagyok, szintén tehetős családból, úgyhogy nagyjából el tudom képzelni, milyen ez a szitu. Ha a csávó helyében lennék, én arra biztatnálak, hogy azt csináld, amit szeretnél! Ha az egy OKJ-s szakma, akkor arra. Egyáltalán nem éreznék csalódottságot, és végképp nem szégyenkeznék. Egyedül az zavarna, hogy kimennél külföldre és nem láthatnálak.
2016. aug. 24. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt csinálhatod, amit szeretsz > boldog vagy. Ha boldog vagy, az > meglátszik rajtad és jól is érzed magad tőle. Miért ne akarna egy boldog, elégedett lány barátja lenni?
2016. aug. 24. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva van, a barátomnak van szakmája, én meg egyetemre járok. Ki a bánatot érdekel? :D Azt csinálja, amit szeret, jó a szakmájában, és intelligens, inkább büszke vagyok rá, soha nem jutna eszembe szégyellni.
2016. aug. 24. 17:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne tanulj olyat, ami nem érdekel! Tapasztalatból beszélek. A szülőkkel, tesókkal ne foglalkozz, illetve foglalkozz, de ne lebegjen a szemed előtt, hogy bezzeg ők diplomások. Lehet, hogy nekik ez hiányozna, mármint, hogy Neked nincs, nem lesz. De olyat fogsz tanulni, ami érdekel. Ha külföld, akkor külföld.

És még valami, az, hogy a barátod majd segít a tanulásban, az nem megoldás. Egyedül kell tanulni, arról nem is beszélve, hogy ki tudja, meddig lesztek együtt, hol van még a főiskola, egyetem vége...

2016. aug. 24. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!