Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért menekültök az érzéseitek elől?
Figyelt kérdés
Van egy férfi.három éve ismerkedtünk meg egy buli alkalmával.akkor volt köztünk egy csók.Utána barátok által többször találkoztunk.mindig volt köztünk erős vonzalom.Két évig nem beszéltünk.majd rám írt.beszélgettünk sokat.barátok lettünk.néha elmentünk barátokkal együtt szórakozni.volt csók de szex nem.Ez így ment.majd egy év után lefeküdtem vele.mondta h vannak érzései irántam.Van hogy keres,elhív hogy menjek vele meg a barátaival szórakozni.de van hogy egyáltalán nem keres.azt mondta a barátja hogy ő ilyen.nekem úgy tűnik hogy menekül.de nem tudom miért? Miért félnek a férfiak az érzéseiket ők?2017. febr. 10. 23:18
11/11 anonim válasza:
Ez de aranyos, "menekül az érzései elől".. :)
Megmosolyogtam. Ez megnyugtatna?
Mi lenne, ha inkább szembe néznél a ténnyel, hogy ha egy pasi veled akar lenni, akkor keresni is fog téged.
Ha nem keres, akkor az nem valami hülye taktika, hanem mert egyszerűen nem akar téged párkapcsolatba. Ennyi.
Biztos vonzódik hozzád ha szexeltetek, de ennyi.
Naiv dolog ezt csűrni-csavarni, hogy biztos SZERET, csak ez, meg csak az.. Na ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!