Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszafogott rendes lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogott rendes lány, r*b*nc az ágyban ezt akarják a fiúk? :D

Figyelt kérdés

Van az az idézet hogy társaságban urino, a konyhában szakács az ágyban meg szajha.

A fiúk tényleg ezt szeretik?

Mondjuk ha én fiú lennék biztos örülnék neki hogy egy jolnevelt visszafogott lánnyal vagyok aki jól foz rá adasul imádja a szexet és csak ott szajha csak nekem.

Fiúk??????

2017. febr. 9. 20:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
Ez azért egyáltalán nem egy extra vágy.
2017. febr. 9. 20:51
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Hát mivel férfiben én teljesen ilyen vagyok, ezért igen, örülnék neki, nagyon. 23/F
2017. febr. 9. 20:52
 3/20 anonim válasza:
37%
volt egy olyen osztálytársam, és még pénzes is volt, elég nagy k*va, gyakorlatilag fél iskolával volt akkoriban amit nem is értek, mert már ránézni se tudtam annyira nem jött be, de te gondolom arra érted, hogy párkapcsoltban csak 2 személy, ez igaázból helyzet függő mikor mi, néha szenvedélyes szeretkezés olykor meg durvábbb/vadabb szex.
2017. febr. 9. 20:52
 4/20 anonim válasza:
100%
2-es te kis szajha vagy az ágyban? xD az igen....
2017. febr. 9. 20:53
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Én a saját részemről úgy mondanám, hogy az alaptermészete legyen csendesebb, visszahúzódóbb, de az ágyban viszont legyen vad, és szenvedélyes. (a kettő nem kizáró ok, exem ilyen volt)

A főzés az egy más dolog, az sosebaj, ha tud főzni, de alapvetően nem anyukapótlót keres a férfiember, legalábbis ha rendes vonzalomról van szó.

2017. febr. 9. 20:57
 6/20 anonim ***** válasza:
73%

4-es, az ááááám, egy szajha. :DDD

Nyilván arra gondoltam, hogy amúgy visszafogott srác vagyok, de az ágyban nagyon bevadulok :D

2017. febr. 9. 21:00
 7/20 A legrosszabb ***** válasza:
69%

Ne legyen az ágyban se szajha, lehetőleg azért ott se csaljon már meg.

(Szex közben pörgős, vad, féktelen nő ≠ rіbanc!)

2017. febr. 9. 21:09
 8/20 anonim ***** válasza:
61%

Ha van egy kedves, visszafogott csajom aki ráadásul jól is főz, azon a napon fogok leállni azzal, hogy az ágyamba reebancokat viszek. Amúgy azt kihagytad, hogy meg kell oldani, hogy az a 3 ne tudjon egymásról ;D

30/f

2017. febr. 9. 21:10
 9/20 anonim ***** válasza:
31%
Jobb egy arany középút mindkét esetben.
2017. febr. 9. 21:16
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
Nagyjából ilyenre, jaja. Legyen jó nagy szajha a szexben és utána hozza be a rántottát az ágyba, miközben a multiverzum elméletről beszélgetünk. :D
2017. febr. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!