Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért választanak fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választanak fiatalabb lányt és miért nem velük egy korút?

Figyelt kérdés

Itt pl a 25+ ra gondolok.

Olvastam azt is hogy azért mert sokkal jobb egy 17-18 éves lány mint egy kiélt elhasznált velük egy korú nő.

Szerintetek?

2017. febr. 7. 17:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
44%

Lányok, nem kéne elba szni a 20-as éveket karrierkedéssel, bulizással és minél több farok felpróbálásával. A ti szemetekben is legjobb fogásnak tekintett férfiak (legyen akár 25, akár 35 éves), a fiatalabb nők között keresnek CSALÁDALAPÍTÁSRA párt maguknak.

20: Mégis vannak példák az ellenkezőjére is. Ha egy férfi keres, akkor pedig talál. Mondom: Nálunk apa 29, anya 21 éves volt és anyának is van főiskolája.

Te mondjuk kereken húsz évet mondtál, de akkor mondjuk legyen huszonnégy vagy huszonhat a nő életkora, mert még az is okés. Így már remélem érthetőbb

2017. febr. 7. 19:43
 22/27 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, hogy vannak ilyen párok, mindenki úgy él és azt választ aki neki jó. De azért azt ne jelentsük így ki, hogy mindenki fiatalabb nőt keres családalapításra mert ez nem igaz.
2017. febr. 7. 20:03
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
Mert egy fiatal lány nem nyaggatja őket,hogy "költözzünk össze!","Gyereket akarok,ketyeg a biológiai órám",stb. Meg java részüket könnyű bepalizni,mivel tapasztalatuk az nem sok.Vagy ami nekem még visszatetszőbb,hogy kihasználják azt,hogy a lánynak nem volt normális apja,vagy egyáltalán nem volt és elcsábítják őket.
2017. febr. 7. 20:32
 24/27 anonim ***** válasza:
63%

Ó, hát vajon miért...? xD

Egy tizenéves lánynak már bőven elég, hogy a pasi nem a szüleivel él, dolgozik, neadj'isten még autója is van, nem beszélve a hatalmas egosimogató érzelmi töltetről, miszerint "egy felnőtt férfi érdeklődik irántam, és nőként tekint rám, úúú"...!

Tinilányokat sokkal könnyebb felszedni, alig vannak elvárásaik, ill. már attól is odavannak, hogy egy felnőtt ember érdeklődik irántuk... fel lehet vele vágni a gimiben is, meg minden.

Szerintem elég egyértelmű a szitu.

2017. febr. 7. 20:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Miért veszek új suzukit, amikor mint barátom mondata az árának feléért már jó mercedest vehetnék. Miért zavar téged, hogy ki kivel jár. Ha nincs barátod írj 54F
2017. febr. 7. 21:11
 26/27 anonim ***** válasza:

24:

Szerintem itt nem tizenévesekről van szó.

Hanem hogy mondjuk egy 30-35 éves férfi miért választ egy 22-27 éves nőt, ahelyett hogy 30-35 éves nőt választana.

2017. febr. 7. 21:20
 27/27 anonim ***** válasza:
Édesanyám idősebb mint apám. Egy jóbarátom 35 évesen 41 éves nőt vett feleségül, belé lett szerelmes, utána született két kisfiúk, mai napig boldogok. Barátnőm szülei között 12 év van, a nő az idősebb. És még sorlolhatnám a példákat. Nem törvényszerű, hogy családalapításra fiatalabb nőt választanak a férfiak. Mint írtam, ki mit szeretne. Aki nem akar elköteleződni, az persze, hogy fiatal lányt keres, mivel "nem nyaggadtja az összeköltözéssel". De egy komolyabb, normális férfi nem ez alaján fog szelektálni, hogy ki hány éves... Ez olyan kiábrándító, érzelementes és számító dolog. Elmúltál 30? Bocs de nem ismerkedek veled mert már nem vagy alkalmas családalapításra. Ilyen férfi nem is kellene nekem.
2017. febr. 8. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!