Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választanak fiatalabb lányt és miért nem velük egy korút?
Itt pl a 25+ ra gondolok.
Olvastam azt is hogy azért mert sokkal jobb egy 17-18 éves lány mint egy kiélt elhasznált velük egy korú nő.
Szerintetek?
Lányok, nem kéne elba szni a 20-as éveket karrierkedéssel, bulizással és minél több farok felpróbálásával. A ti szemetekben is legjobb fogásnak tekintett férfiak (legyen akár 25, akár 35 éves), a fiatalabb nők között keresnek CSALÁDALAPÍTÁSRA párt maguknak.
20: Mégis vannak példák az ellenkezőjére is. Ha egy férfi keres, akkor pedig talál. Mondom: Nálunk apa 29, anya 21 éves volt és anyának is van főiskolája.
Te mondjuk kereken húsz évet mondtál, de akkor mondjuk legyen huszonnégy vagy huszonhat a nő életkora, mert még az is okés. Így már remélem érthetőbb
Ó, hát vajon miért...? xD
Egy tizenéves lánynak már bőven elég, hogy a pasi nem a szüleivel él, dolgozik, neadj'isten még autója is van, nem beszélve a hatalmas egosimogató érzelmi töltetről, miszerint "egy felnőtt férfi érdeklődik irántam, és nőként tekint rám, úúú"...!
Tinilányokat sokkal könnyebb felszedni, alig vannak elvárásaik, ill. már attól is odavannak, hogy egy felnőtt ember érdeklődik irántuk... fel lehet vele vágni a gimiben is, meg minden.
Szerintem elég egyértelmű a szitu.
24:
Szerintem itt nem tizenévesekről van szó.
Hanem hogy mondjuk egy 30-35 éves férfi miért választ egy 22-27 éves nőt, ahelyett hogy 30-35 éves nőt választana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!