Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választanak fiatalabb lányt és miért nem velük egy korút?
Itt pl a 25+ ra gondolok.
Olvastam azt is hogy azért mert sokkal jobb egy 17-18 éves lány mint egy kiélt elhasznált velük egy korú nő.
Szerintetek?
"Mert egy korukbeli nő sokkal felnőttebb gondolkodású, "
Erre sem mernék fogadni.
#9 - ez megint az általánosítás... Volt olyan barátnőm, aki 8 évvel volt fiatalabb: folyamatosan írt, hívott és megsértődött ha nem reagáltam azonnal. Ja, én már kiléptem a munkaerőpiacra és nem facebookozással telik a nap munkaidőnek hívott része. :) Hülyéskedni el lehet az ember saját korosztályával is, ők meg jellemzően felérik ésszel, hogy nem csak a párkapcsolat van az ember életében.
Kiélt, elhasznált? Ilyet akkor mondhatnék bármelyik csajra ha nem emlékeznék azokra a dolgokra, amiket az elmúlt 13-15 évemben csináltam. :D Ha mindenki csak a házasságra meg a 30-as éveire várna és addig önmegtartóztató életvitelt folytatna, akkor a világ egy sokkal szomorúbb hely lenne... :D
30F
Még is, mi a fenét tudnák kezdeni, egy velem egykorú nővel?
Halálra kiélte magát és valami nyugis családi életre vágyik.
Mennyen vissza szépen azokhoz, akikkel kiélte magát.
Szerintem ez az adott embertől függ, hogy mit is keres pontosan. 27 éves kollegámat nagyon bírom, iszonyat jófej, de az érzelmi intellgienciája, felelősségtudata az a béka segge alatt van, komoly kapcsolatot egyáltalán nem akar. Elismerem a szakmai teljesítményét de olyan vele beszélgetni mint egy 17 éves tinisráccal. Ő például kimondottan 20 év alatti lányokat keres, pont emiatt, mert ennyire éretlen még, hogy azzal a korosztállyal tud csak azonosulni.
Ellenben a volt párom 25 évesen már kétgyerekes családapa volt. Ő csak és kizárólag a korosztályával vagy idősebb nőkkel tudta elképzelni magát.
A párom pedig szintén csak a korosztályával kezdett. Közös életszakasz, felnőtt társaság, közös tervek a jövőre nézve. Valaki írta, hogy 17-18 éves lányoka legnagyobb drámakirálynők. De ez így is van jól, majd kinövik.
(Egyébként véleményem szerint mai tizenéves lányok több farkat fogtak mint amit én valaha is láttam.) 26/N
Apa 29, anya 21 éves volt amikor összeházasodtak. Együtt vannak kb huszonöt éve és felneveltek normális emberekké 3 gyereket, plusz a mai napig jól megvannak. Én azt látom hogy ez a dolog működik. Én is hasonlót tudok majd elképzelni.
28-35 évesen egy nálam 5-10 évvel fiatalabb nőt, akivel lesz majd család
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!