Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol meg a lány? Másfél hónapja próbálom
meghódítani. Aludt már nálam. Puszilgatja az arcom, én
is az övét. "Kis kifli nagy kifliben"alszunk el.
Simogatjuk egymást.
Figyelt kérdés
A nyakát hagyja hogy megcsókoljam, hasát is engedi h simogassam. Kiszívta a nyakam egy kis játék közben. Minden este be fekszik mellém az ágyba és szerelmes zenét hallgatunk összebújva. A számat már harapta meg meg a kezemet is. Amikor megakarom csókolni elhúzza a fejét. Meddig próbálkozzak, vagy van egyáltalán értelme? Napi szinten egyszer tuti megpróbáltam. És mindig elhúzza a fejét. De úgy beszélgetünk h összeér a szánk és az orrunk. :DŐ osztrák én Magyar.
Egy szállodában dolgozunk. Ő cukrászként én pincérként.
Ez nekem magas....mi lehet ez....sok lánnyal találkoztam de ilyennél még soha. Köszi előre is
Kéreti magát.Elvárja az udvarlást,cserébe semmi.Ezt nevezik szűzk.nak.Kidobnám.
2017. febr. 2. 19:12
12/22 anonim válasza:
Talán azt gondolja, hogy a csók már a szeretkezés előszobája, és azt még nem akarja.
Mióta vagytok így?
Ha a hasát símogathatod, a mellét nem? Vagy te nem akarsz erőszakosnak tűnni? Néha egy kis nyomulás beválik, de valóban kétélű.
A kifliben alváskor nincs merevedésed? És ha van, azt nem veszi észre?! (Kizárt...) A kifli másik előnye, hogy egy laza hátulról öleléssel máris a tenyeredben van a melle. Még nem fordult elő?!
Ez az egész olyan zavaros... Mondd meg neki, hogy megőrjít, vagy nem lehet vele erről beszélni? Ja, a legfontosabb: te mit akarsz tőle?
Eszembe jutott valami, de félve kérdezem meg: fiú vagy?
2017. febr. 2. 19:58
13/22 anonim válasza:
12-es, igen fiú, kisfiú. Egy férfi nem viselkedik ilyen balf asz módjára.
2017. febr. 2. 20:04
14/22 anonim válasza:
Szerintem ez a lany nem akar toled semmi komolyat. Valoszinunek tartom hogy szeretet hianya van, viszont kapcsolatot nem akar. Nem ertem ezt miert olyan baromi nehez megkerdezni tole. Gondolom beszelgetni szoktatok...
2017. febr. 2. 21:17
15/22 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy idősebbek vagyok 13 évnél. :D
2017. febr. 3. 07:43
16/22 anonim válasza:
És te,miért nem csókolod meg??Ne a nőtől várdd már el!! Ne legyél ennyire balfék!!
2017. febr. 3. 09:06
17/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Igen megkérdeztem tőle h ez most mi mert rohadtul zavar. Azt mondta, mert még nem vagyunk "kapcsolatban" (együtt).Igen tudom ez olyan ördögi kör. Pasija "biztos nincs, egész nap dolgozik, este meg együtt vagyunk. Annyi az előre haladás hogy szájra puszit ad. És igen próbáltam "átdugni a nyelvem a szájába" de félszegen elfordítja a fejét és mosolyog. Az hogy szűz, viszont lehetséges, mert rákérdeztem és azt mondta hogy majd megtudom -.- . De 19 éves ..és ha a mai lányokat megnézve ezt esélytelennek tartom.
2017. febr. 3. 13:02
18/22 anonim válasza:
Hát akkor szűz lesz ,az még megmagyarázhatja a dolgokat. Hiába a "mai világ" szöveg azért akadnak még 20-on évesen is szüzek bőven,csak nem reklámozzák. Ez a majd megtudod szöveg azért biztató,mert akkor csak le akar veled feküdni!
2017. febr. 3. 14:04
19/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem a lefekvés a motivációm. Ő egy nagyon életvidám, okos, gyönyörű, imádni való lány. Ha mellettem fekszik a világ összes gondja hidegen hagy. Csak érezzem az illatát, nézhessem a szép szemeit, és CSÓKOLJAM MÁR MEG VÉGRE :D Persze a szex majd jön, én türelmes vagyok. De már bizsereg a nyelvem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!