Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá, ha szex után a párotok elénekelné nektek a str*cik és k*rv*k című dalból a Dopeman részét?
Itt a zene:
4:04-től hallgassátok.
Hogy reagálnátok? Hisztirohamot kapnátok, vagy durciznátok? Esetleg nevetnétek rajta és poénra vennétek?
:-)
Előző:
Ha tényleg így gondolod, akkor örülök :D Szerencsére élőben is több olyan nőt is ismerek, akik képesek lazán venni a dolgokat, és levágni a poént. Az ilyenekkel a párkapcsolat is sokkal jobb, mint a "hagyományos" gondolkodású nőkkel, akinél néha az ember már szólni sem mer, mert mindenben támadást/pofátlanságot látnak... -.-". Szerencsés vagyok, hogy többségében ezek a nők már kiléptek az életemből, és maradtak azok, akikkel megértem magam.
11-es vagyok
metálos vagyok, párom is az, na mármost ha egy ilyen szutyokra rázendítene, jót röhögnék :D
Tisztelt Máté!
Tekintheted magadnak, "hős lovagnak", amiért nem k*rvázod le a nőket, és akár le is nézhetsz engem, ám tény és való, hogy a legszebb nők általában sosem az "rendes palik" társaságában vannak. Nekik csak a "maradék" jut, akik nem kellenek azoknak a pasiknak, akik VÁLASZTHATNAK a legszebb nők között [bár időnként még rosszabb a helyzet, mert egyáltalán nem jut nő nekik lásd a "Társkeresési problémák" rovatot]
Mert a kerek seggű, jó mellű, cuki arcú nők, akik akár a Playboy-ban is szerepelhetnének, általában soha nem a "tisztességes pasik" társaságában vannak, [azok takarodnak a "barátzónába", vagy még oda sem kellenek] hanem a "rosszfiúk" mellett, akik időnként talán le is k*rvázzák őket, nem beszélve a stricikről, és a gengszterekről, akik csak TOP 10-es nőkkel mutatkoznak. Tény és való tehát, hogy Dopeman - és a többbi ganxta rapper - tud valamit a nőkről, amit az átlag pasi nem tud, vagy nem akar komolyan venni, mert jobb a mesebeli világában élni. Ugyanez igaz a szép nőkre is, akik állítólag undorodnak ezektől a pasiktól mégis foglalkoznak velük [mert majd megváltozik stb...]. Kivétel a nők közül talán a "maradék", akiket eleve fel sem akarják szedni a rosszfiúk, mert nem ütik meg azt a szintet, hogy mutatkozzanak velük.
[A kérdést pedig POÉNBÓL írtam ki, nem kellett volna ennyire KOMOLYAN venni.]
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!