Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ünneplitek a Valentinnapot?
Küldök egy kedves üzenetet a Bálint nevű ismerősömnek.
Amúgy sehogy, megvannak a magunk ünnepi pillanatai, de ezek nem Valentin napra esnek.
A Valentin-nap abból a szempontból hülyeség, hogy ilyenkor az emberek többsége meglepi a párját, odafigyel rá, csakhogy nem csak ezen a napon kellene, hanem az év minden napjának minden percében...Persze, ilyenkor mindenki boldog, rózsa, romantikus vacsora így meg úgy. Nem vagyok ellene, ahogyan más ünnepnek sem, csak ez így olyan mű dolog, mint a Karácsony is, ami a szeretet ünnepe.
Ilyen értelemben, "minden nap Karácsony és Valentin-napnak kellene lennie."
23# Ez a poén így megy:
-Valentin-nap alkalmából minden szerelmes párnak szívből küldöm Máté Péter - Egyszer véget ér című zeneszámát.:-D
Én minden nap tisztelem az elhunyt hősöket, meg a kultúrát, meg mindent, és mindig gondolok az elhunyt szeretteimre. Minek kijelölni ezeknek külön napot? A normális állapot az lenne, hogy folyton tiszteljük a történelmet, gondolunk azokra, akik elhunytak, szeretjük a családunkat és a párunkat, nem? Az ilyen ünnepek inkább csak arról szólnak, hogy "na x napon gondoltam y emberre, akkor az év többi napján tojhatok rá, mégis tiszta lehet a lelkiismeretem"
Jo, majd szolok a paromnak, hogy innentol minden nap egy csokor rozsaval allitson haza es utana irany valamelyik Michelin-csillagos etterem :D
Nyilvan minden nap szeretjuk egymast es az aprosagok rendszeresek, de jo neha valami extra is, ami nem feltetlenul jut eszunkbe egy atlagos "szurke hetkoznapon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!