Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem a neten valakivel és nagyon belehabarodtam, mindez 2 hete történt, már megbeszéltük, hogy találkozunk, de elrontottam egy érzelmi kitohanással. Hogy tudnám kiverni a fejemből?
A neten akadtál össze ezzel a pasival, akkor azzal sincs gond,hogy a neten szakíts. Nem értem miért akarsz Vele találkozni? Ez nem egy olyan kapcsolat ahol bármit is meg kell magyarázni. Sőt, ha semmit nem mondanál Neki az is rendjén lenne.
Én is találkoztam már a neten egy pasival, engem is levett a lábamról. Aztán szépen lezártam, nem érdekelt,hogy keres.Nem kellene lelkileg ennyire belebonyolódnod. De hidd el, ha nem hallasz Róla menni fog a felejtés. És persze tanulsz az esetből: neten nem érdemes ismerkedni mert ez lesz a vége...
Jaj, hát nagyon könnyű megítélni és gyorsan kimondani minden negatív jelzőt! Mindezt addig könnyű, amíg valaki bele nem kerül ilyen helyzetbe. Lehet mondani,hogy én aztán sosem, de ne mondja senki, mert hozhat ilyet az élet bármennyire okos, megfontolt, józan eszű is valaki!
Örülök Neki kérdező,hogy csalódtál...már csak azért is mert így túl tudsz rajta lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!