Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismerkedtem a neten valakiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem a neten valakivel és nagyon belehabarodtam, mindez 2 hete történt, már megbeszéltük, hogy találkozunk, de elrontottam egy érzelmi kitohanással. Hogy tudnám kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés
Sajnos egy olyan kapcsolatban élek,amiben már nem vagyok boldog egy ideje.Valahogy összeakadtam közben ezzel a pasival a nete,aki valami hihetetlen,hogy milyen hatással van rám.Nem ígért soha semmit,sőt kijelentette,hogy nem akar magának senkit.Elég messze elment a chatelésünk intim irányba.Már többször próbáltam véget vetni az egésznek,de magamtól nem ment,kértem,hogy segítsen,ne keressen stb. ,de nem eresztett.Nem tisztességes a párommal szemben sem.De megbabonázott teljesen.A minap végül sikerült egy féltékenységi jelenettel elijeszteni magamtól.Most viszont kétséges lett,a találkozásunk,ami viszont a lezárás miatt nekem nagyon fontos lenne.Teljesen kiborultan.Bőgök egy "netféreg" miatt,de nem tudom elfelejteni!!!Mossa meg valaki a fejem!!!Nem akarok érezni iránta semmit!El akarom felejteni!A pasi egyébként nem vadidegen számomra,ezt fontos tudni.Holnap elvileg beszélünk,de erős kételyeim vannak ezzel kapcsolatban.Annyira elrontottam!Hogy lehettem ekkora marha!
2017. jan. 30. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A neten akadtál össze ezzel a pasival, akkor azzal sincs gond,hogy a neten szakíts. Nem értem miért akarsz Vele találkozni? Ez nem egy olyan kapcsolat ahol bármit is meg kell magyarázni. Sőt, ha semmit nem mondanál Neki az is rendjén lenne.

Én is találkoztam már a neten egy pasival, engem is levett a lábamról. Aztán szépen lezártam, nem érdekelt,hogy keres.Nem kellene lelkileg ennyire belebonyolódnod. De hidd el, ha nem hallasz Róla menni fog a felejtés. És persze tanulsz az esetből: neten nem érdemes ismerkedni mert ez lesz a vége...

2017. jan. 30. 16:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Ne kedveskéim!Találkoztam vele!Megittunk egy kávét és semmi több.Nagy csalódás volt!Ennyi!!!
2017. jan. 31. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok, de ettől még ugyanúgy egy gerinctelen lotyó vagy.
2017. jan. 31. 12:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez olyan messze van a lotyóságtól,mint Makó Jeruzsálemtől!
2017. jan. 31. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Jaj, hát nagyon könnyű megítélni és gyorsan kimondani minden negatív jelzőt! Mindezt addig könnyű, amíg valaki bele nem kerül ilyen helyzetbe. Lehet mondani,hogy én aztán sosem, de ne mondja senki, mert hozhat ilyet az élet bármennyire okos, megfontolt, józan eszű is valaki!

Örülök Neki kérdező,hogy csalódtál...már csak azért is mert így túl tudsz rajta lépni.

2017. jan. 31. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!