Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy pasi aki igazi nővadász,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi aki igazi nővadász, annak szerintetek lehet hirtelen tartós kapcsolata?

Figyelt kérdés
Egy barátom mesélte nekem hogy mennyi szexuális kapcsolata volt az utóbbi időben, és hogy most összejött egy lánnyal aki nem csak a szexre kell neki. Szerintetek mennyi esély van a tartós kapcsolatra?

2017. jan. 30. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Az ilyen emberek (vannak nőkben is) csak azt fogadják el egy kapcsolatban, ha ők irányítanak abszolút mértékben, ezért ha tartós kapcsolata lesz, akkor csak akkor lesz, ha ők akarják, nem pedig spontán szerelemből, érzelmi oda-vissza adásból.
2017. jan. 30. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
mi az h csak ha ok akarjak? Ha a csaj nem akarja,akkor nem lesz parkapcs...
2017. jan. 30. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Én eddig csak tartós kapcsolatban (házasságban) élő nőcsábászokat ismertem.
2017. jan. 30. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Parom rendesen kielte magat,aztan jottem en. 2eve huseges,jol erzi magat velem,nem vagyok egy szexistenno,a tobbivel viszont nem tudott ilyen jokat beszelgetni,az nagyon hianyzott neki.

Ehhez viszont az kellett h 40fele atrendezze a kis fejeben a prioritasokat.

2017. jan. 30. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es, ha szerinted minden ember egyforma gondolkodásban, akkor no comment.
2017. jan. 30. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd az idő megmondja, én láttam már példát erre is és az ellenkezőjére is.
2017. jan. 30. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia

Az első óriási hülyeséget írt. Ne is haragudj kérlek első.

Én sokat csajoztam. De nem kamuztam! Megmondtam nekik hogy mi csak barátok lehetünk max,szexelhetünk.Volt aki kapott rá volt aki nem, volt aki pedig egy kicsit később élt a lehetőséggel.

Ennek ellenére volt egy 9 hónapos, egy 2 éves és egy másfél éves kapcsolatom is.

9 hónapos: csalt

2 éves: munkát szereztem neki, új baráti társasága lett és drogos lett..

1,5 éves: az első félévben tökéletes volt az egész. Aztán kifordult önmagából. mindig engedtem és küldtem is szórakozni a barátaival, barátnőivel. Aztán annyira elkezdett visszaélni ezzel a dologgal, hogy végül bármit is beszéltünk meg mi együtt, amint beszélt a barátnőivel vagy anyukájával azonnal kifordult önmagából és már csak parancsolgatott...

és soha nem csaltam meg egyik barátnőmet sem!

25f

2017. jan. 30. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:
En egyetertek az elsovel, nekem mind ilyen pasijaim voltak, es mindig csak a dontesen mulik. Racionalusan dontik el hogy ki mellett maradnak, legtobbszor aki nem szabalyozza a szabadsagat, de a legtobbje sajnos utanna is felrejar. Van aki ilyen tipus. Aztan meg van az is, aku egy ket evig kielu magat es utanna lekomolyodik, de az nem nocsabasz.
2017. jan. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!