Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kolléganőm kártyajáték közben többször megfogta a kezemet, amikor mutattam neki a kártyát. Ez véletlen lehetett, vagy jele annak, hogy vonzódik hozzám?
Figyelt kérdés
Tegnap este egy munka utáni kártyázás közben (kérdezz-felelek típusú játék, ahol mindig a mellette levő fél teszi fel a kérdést). Amikor mutattam neki a kártyát, hogy jobban lássa a kérdést, egyik ujjammal takarva a választ, mindig megfogta a kezemet, amiben a kártya volt. Tényleg csak azért, hogy jobban lássa, vagy ez csak amolyan ürügy volt, hogy megfoghassa a kezem?2017. jan. 27. 20:01
11/15 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs, hogy valakinek nem tűnik fel, ha hozzá ér valaki.
12/15 anonim válasza:
Lehet hogy semmit nem jelent, lehet hogy nem volt ez véletlen. Aki pl pesten nő fel azoknak nem nagy cucc néha összeérni a másikkal, a buszokon naponta ez van. Aki falun nő fel annál nagy jelentősége van annak is ha egy pillanatra összeér a kezük, stb.
A lényeg légy tökös és hívd el valahová. és akkor gyorsan kiderül, hogy mi volt ez az egész.
13/15 anonim válasza:
Én pesten születtem, bkv-val járok, de észreveszem azt is, ha a buszon valaki hozzám ér. maximum nem zavar. de az, hogy ne tudjak róla olyan nincs.
14/15 A kérdező kommentje:
Na jó, de ez a lány konkrétan a kezemet fogta meg, és a kezében tartotta (benne a kártyát). És hát nem egy szívbajos csaj, de azért fel tudja mérni a határokat, ahogy ismerem. Vagy a kéznek a megfogása szerintetek nem egy olyan határ, amihez azért kell némi bizalon/bizalmaskodás, hogy egy lány átlépje? Én elhívnám szívesen, de azért jó lenne előtte egy kicsit tisztában lenni a saját helyzetemmel, hogy ne bukjak túl nagyot... Hiszen mégiscsak kolléga.
2017. jan. 28. 12:56
15/15 anonim válasza:
"Én elhívnám szívesen, de azért jó lenne előtte egy kicsit tisztában lenni a saját helyzetemmel, hogy ne bukjak túl nagyot..."
pont erről szól elhívni valakit, hogy vállaljuk a nagyot bukást. ettől szép az egész ebbe beleállni. ha valamit akarsz előtte, akkor az inkább az lehet, hogy kicsit melegíteni a dolgokat. kicsit flörtölni vele, kétértelműsködni, provokálni ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!