Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány/nő, akit cserben hagyott a barátja/élettársa?
Volt.
10 év házasság, két gyerek. A nagyobbról kiderült, hogy enyhe autista, nálam hogy komoly egészségügyi probléma derült ki, ami nem gyógyítható, (nőgyógyászati jellegű), közben a lakás szétverve a lakásfelújítás miatt, és pont nem maradt már egy fillérünk se, hogy folytassuk. Mikor ő bejelentette, hogy neki itt elég volt, meg hogy nem akkor és úgy van szex, ahogy akarja, meg hogy küzdeni kell a gyerekkel, és el akar válni, mert talált mást. Mindezt úgy, hogy még délelőtt is ott duruzsolt, hogy mennyire szeret.
Azt a po.fára esést Kínában is érezte a szeizmográf.
Fog ő még a küszöbödön üldögélni, vissza ne fogadd.
Tapasztalat.
Nem tervezett gyerek,elakartam vetetni,az apja szinte beteg lett a tudattol. Ô akarta hogy'megtartsam. Belementem. Aztan 5hos terhes voltam amikor lelépett. Az indok hogy nem tudja mit akar.
Nem is latta még a lanyat,2,5éves.
Kiakart parszor bekûlni,de elkûltem a fenébe.
Azota ujj pàrom van.
Nem bàntam meg a lànyom,ezert hàlàs vagyok neki.
Anyumra,papàmékra,tesomra és haverokra szàmithattam. Meg a kutyàmra 😄
Majd idôvel elmulik. Élj,szard le
N25
:( szomorú dolgok , vannak ilyen férfiak is, aki elkezd menekülni előbb , , annak már vannak tervei mással vagy más úton :(
Akkor én más válnék, férfi létemre egyedül nevele 16-e fiam és 14 -e lányom, minden álmom volt hogy egyszer én gondoskodjak róluk, és sikerült. :) nehéz jó part találni a mai világban :( ha a férfi jó a hölgy nem , vagy éppen fordítva.
Remelem mindenkinek rendbe jön s sorsa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!