Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha egy 32 éves nő egy 19 évessel jár?
Nem ciki,inkább szexi ha ilyen fiatal pasid van.Engem is izgatnak a tinisrácok.25 évesen jelenleg a 15-19 évesek között keresgélek:-)
25/N
Megfordítom:Júlia 14 éves volt, tehát természetes és igazán romantikus volt,hogy Rómeóba volt szerelmes...
15 évesen én is szerelmes voltam, a pasi 17 volt.
Most is van,hogy bejön egy jóval fiatalabb pasi, de szó sincs 15-16 stb. korosztályról. 25-27-től felfelé esetleg.
Nekem 20 évesen volt 47 éves nőm.... ahogy írta valaki tanítónéni - az összes későbbi nőm sokat köszönhet neki.
De ő se tartotta "kapcsolat"-nak.
emberek... az igazi dilemmát elkerültétek.
messziről könnyű azt mondani, hogy fúj, soha. észérveket is lehet hozni, az ingyen van. viszont mi van akkor, ha valahogy véletlen alkalmad adódott megismerni. meghallgatni. a közelében lenni. és az neked jó. erre azt mondod magadnak, bolond vagyok, és elküldöd.
az egy dolog, hogy nem tudsz megbízni benne a kora miatt. egy másik, hogy azt sorolod, milyen hasznot nem húzhatsz ebből a kapcsolatból.
meg van a szerelem. majd pár év múlva elmondom, mi történik hosszú távon, ha valaki rákérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!