Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon ciki ha egy 32 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha egy 32 éves nő egy 19 évessel jár?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyan 19-20 éves fiúk akiknek 30 év feletti a szerelmük?
2017. jan. 26. 23:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%

hasonló helyzetben vagyunk.

annak, aki azt mondja, halott ügy: ki kell próbálni, és meglátod.

2017. jan. 27. 07:43
 12/31 anonim ***** válasza:
89%

19éves az mêg nem férfi!!! 5-10év múlva mi lesz?

Tanító néninek jó leszel...

2017. jan. 27. 07:55
 13/31 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem jó 5let mert nem kell szülni gyereket azt mégis van.
2017. jan. 27. 07:56
 14/31 anonim ***** válasza:

#13-as, lol :D

A 26 felé haladva sem feltétlenül vágyom egy 19 évesre, inkább kicsivel idősebbre... dehát kinek hogy. Egészségetekre.

2017. jan. 27. 07:58
 15/31 anonim ***** válasza:

Kinek hogy...

Én 32 évesen cikinek érezném, ha 19 éves fiúval járnék.

De ha nektek nem az, akkor viszont egészségetekre. Senkinek semmi köze hozzá.

2017. jan. 27. 09:20
 16/31 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem vagyok ellene a korkülönbséges kapcsolatnak,még akkor sem, ha ez 10-15, esetleg 20 év.

De egy 32 éves nő és egy 19 éves pasi kapcsolata véleményem szerint kizárólag a szexről szólhat.

Ha ezt szeretnéd, akkor Ok, de többet ne várj Tőle.

Én biztos nem mennék ilyen bele.

2017. jan. 27. 09:35
 17/31 anonim ***** válasza:

Ha a nemek fordítottak lennének, akkor bezzeg mindenki lázadozna, és szidná, hogy milyen ember az a 32 éves, és keressen a maga korosztályában és satöbbi... Személy szerint jelen esetben én ugyanezt gondolom. Aki 30+ ilyen fiatalokra vágyik, ott komoly baj van. Azt meg főleg elképzelni sem tudom, hogy valaki mit akarhat a családalapítás idején egy gyerektől.

Egy 19 éves még nem való olyan komoly párkapcsolatra, amit egy 32 éves (általában) vár. Nem tud még elköteleződni, nincs még meg a stabil háttere, igazából még azt sem tudja, ki ő (én 19 évesen kerültem az egyetemre, 5 év alatt teljesen más ember lettem). Ebből így nem lehet hosszú távú kapcsolat, és őszintén, ha a kisfiam majd 19 éves korában hazahozná az új "barátnőjét", és egy közel velem egykorú nőt mutatna be, hát azt hiszem, alaposan elbeszélgetnék az asszonysággal, hogy úgy mégis, mit képzel.

Szóval, nem hogy ciki, de határozottan elítélendő az én szememben ez a különbség. Ha a srác már lenne legalább 25, kialakult személyiséggel, már közeledne a felnőtté váláshoz, akkor azt mondanám, hogy oké, belefér a 21 éves korkülönbség, de amíg a különbség maga több, mint az egyik fél életkora, addig szerintem ezt büntetni kellene.

2017. jan. 27. 09:52
 18/31 Andi80018 ***** válasza:
Maximum szexkapcsolat. Meg sem jelennék egy ilyen fiatal sráccal sehol. 32 éves nőnek jó esetben már a gyerekvállaláson kéne, hogy járjon az esze, egy 19 éves fiúka még hol van attól. Ez a kapcsolat hosszútávon csak a srácnak jó, mert ha szétmennek még mindig fiatal lesz, viszont a nő már igencsak 40 felé közeledik, kapcsolat, család nélkül. Be fog úgy kattanni, mint a franc, csak les majd ki a fejéből.
2017. jan. 27. 09:55
 19/31 anonim ***** válasza:

Én még szexkapcsolatként sem tartom ésszerűnek. Azért a szexkapcsolathoz is kell egy bizonyos érettség, amiről itt szó sincs.

Nő vagyok, érettként volt szexkapcsolatom nálam fiatalabb pasival, de nem ilyen korosztályból.

2017. jan. 27. 10:09
 20/31 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki.Rómeó is 29 volt, Júlia meg 19.
2017. jan. 27. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!