Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Bővebben lent kifejtem

Figyelt kérdés

Korábban ismerkedtem meg egy férfivel. Rengeteget beszélgettünk azóta. Nagyon fontossá vált számomra, nagyon szeretem. Találkozót is sikerült összehozni. Igaz sok idő után, de számomra megérte a várakozás. Remélem ő is így gondolja.

Azt mondja, hogy nagyon fontos vagyok neki, nem akar elveszíteni és szeret. Jobban is, mint a korábbi nagy szerelmét. (Korábban mesélt róla és pontosan tudom, hogy nagyon szerette azt a lányt, bármit megtett volna érte és vele komolyan tervezte volna a jövőt.)

Viszont most jön a probléma, a távolság. Sajnos messze élünk egymástól. Tudom, hogy ő ott tervezi az életét és nem költözne közelebb, ezt mondta is már. Engem még az egyetem és a családom ideköt, viszont az egyetem elvégzése után miatta költöznék és ott építeném ki az életem. Egyetem után talán könnyebb egy új városban berendezkedni és állást találni, mint fix állást és biztos környezetet lecserélni. De lehet, hogy rosszul gondolom.

Ő azzal érvel a távkapcsolat ellen, hogy ha rosszul alakulna, akkor még rosszabb lenne a vége, mint most. Ha pedig költöznék és utána alakulna rosszul minden, akkor pedig tönkre is tenné ezzel az életemet. A korábban említett lánnyal is távkapcsolatban voltak. Bár az a lány közelebb élet hozzá és valamivel könnyebben is tudták megoldani a találkozókat. Abban a helyzetben költözött volna a lányhoz és nagy volt a csalódás, amikor szakítottak. Ez alapján akar talán megkímélni engem.

Sajnálom, hogy esélyt se ad nekem. Pedig az is lehet, hogy jól alakulna minden. Több, mint 1 éven keresztül beszéltünk szinte minden nap, több órát is általában.

Nagyon jól érzem magam vele és úgy érzem, hogy ő is jól érzi magát velem.

Viszont most nem tudom, hogy mit tegyek. Nekem nem volt még senkim, de őt nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. Viszont a barátsága nekem nem elég, de nem tudom elképzelni a napjaimat nélküle.

Tudom, hogy a döntést nekem kell meghozni, de érdekelne, hogy mit gondoltok a helyzetről!

Beszélgessünk tovább barátként vagy mit tegyek? Többször olvastam már itt, hogy a legjobb végleg megszakítani a kapcsolatot, hiszen úgy lehet talán jobban feldolgozni az egészet és továbblépni. Viszont nem akarom elveszíteni. Pontosan tudom, hogy ezt az érzelmeim mondatják velem. Ő egy csodás ember.

Ő a férfi, 28 éves

Én pedig a lány, 22 éves

Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2017. jan. 26. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól mert te ott alakítod ki az életed,és esetleg tönkremenne a kapcsolatotok, attól még nincs tönkretéve az életed.

Költözöl és kész.

2017. jan. 26. 11:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem szó szerint értette talán, hogy tönkreteszi az életem. Szerintem inkább úgy gondolta, hogy ne adjak fel érte mindent.

Próbáltam belenyugodni és elfogadni, de nem megy. Olyan erős szeretet, szerelem, kötődés alakult ki már bennem iránta. Nem akarom feladni és elveszíteni őt. Nem tudom elképzelni, hogy valaha mást ennyire tudnék szeretni. Valószínűleg minden szerelmes ember ezt mondja.

Szerintem nagyon tudok szeretni és bárcsak hagyná, hogy ő legyen a mindenem és jól alakuljon a jövő.

Néha olyan szerencsétlen lúzernek érzem magam, hogy ennyire fontossá vált és ennyire akarom őt. Így lehet a legjobban pofára esni.

2017. jan. 26. 12:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem szó szerint értette talán, hogy tönkreteszi az életem. Szerintem inkább úgy gondolta, hogy ne adjak fel érte mindent.

Próbáltam belenyugodni és elfogadni, de nem megy. Olyan erős szeretet, szerelem, kötődés alakult ki már bennem iránta. Nem akarom feladni és elveszíteni őt. Nem tudom elképzelni, hogy valaha mást ennyire tudnék szeretni. Valószínűleg minden szerelmes ember ezt mondja.

Szerintem nagyon tudok szeretni és bárcsak hagyná, hogy ő legyen a mindenem és jól alakuljon a jövő.

Olykor olyan szerencsétlen lúzernek érzem magam, hogy ennyire fontossá vált.

2017. jan. 26. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Pontosan mekkora ez a tavolsag?
2017. jan. 26. 12:42
 5/9 A kérdező kommentje:

Olykor olyan szerencsétlen lúzernek érzem magam, hogy ennyire fontossá vált.

6/9 anonim ***** válasza:
Pontosan mekkora ez a tavolsag?
 7/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy véletlenül többször küldtem el azt a roszt.

A távolság kb 300 km.

2017. jan. 26. 12:56
 8/9 A kérdező kommentje:
részt *
2017. jan. 26. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, a tinik körében még elmegy a távkapcsolat, de a felnőttek életében semmi keresnivalója.

Egyszer (!) találkoztatok. Te nem belé vagy szerelmes, hanem a róla magadban kialakított, idealizált képbe.

Szerintem ő nem szeret. Találkoztatok, nem úgy alakult, ahogy ő elképzelte, kimondani viszont nem akarja, mert azt szeretné, ha szép emlékként maradna meg az emlékezetedben.

2017. jan. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!