Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 39 éves férfi (nincs feleség se gyerek s nem is volt) akarhat komoly kapcsolatot egy 21 éves nőtől?
" Mert, ha egy férfi 39 évesen épp egyedülálló, akkor annak nem lehetnek komoly szándékai? "
De lehetnek, de ne egy lánya korabelivel.
#13: Alapjában igazad van, de azért tanulj meg számolni.
Egy 39 éves 9 év múlva 48, nem pedig 50-es.
30 évesen meg lassan te is középkorú vagy.
Harmadszorra sem engedi elkuldeni a valaszt.. Nem hiszem el..
Egy 48 eves faszi is kur#a oreg egy 30 as nohoz.
Nem a korkülönbség a gond hanem hogyha 42 évig nem volt komoly kapcsolatod akkor miért nem?
Tippelek: még a szüleiddel laksz.
Nezd en abbol a szemszogbol tudok irni, hogy van egy nagyon-nagyon jo baratom, aki 45 eves. Nem volt meg hazas, gyereke nincs. Nagyon szeretne mar, de egy ideig elszorakozta az idot, aztan meg ugy jott ki, hogy nem talalt olyat akivel osszejott volna. Munkaja miatt ide-oda helyeztek, tobb 100 km (6-800 km-ekrol van szo) tavolsagokra. Most latom hogy minden vagya egy olyan lanyt talalni, akivel ezt megvalosithatja, de a lanyoknak meg pont ezert nem kell mert "mar oreg" es ha eddig nem volt senkije...
Pedig olyan ember aki nagyon tudna szeretni.
De masreszrol meg bennem lenne a veszcsengo. Volt egy volegenyem, aki osszeismerkedesunkkor volt 37 eves. Anyucinal lakott. Mikor megismertem, elmondta, hogy korabban volt egy 3 eves kapcsolata ahol jegyben jartak, a lanynal lakott. Majd szakitottak. Aztan nekem is megkerte a kezem 3 honap utan, de meg akkor is naponta hazajart anyucihoz, engem meg huzott le szepen penzzel. En masfel evig birtam (eskuvo nalunk sem lett persze, a jegyesseg csak a "beetetes volt", onnantol kezdve egy szalmaszalat keresztbe nem tett, egy fillertt nem adott a rezsibe / kajaba, meg a ruhait is en vettem, hogy majd visszaadja-aha persze).
Utanam ezt meg egy lannyal minimum eljatszotta, de lehet kettovel is.
Na o most 47 es ha jol tudom meg mindig nem hazas, bar nem kovetem az esemenyeket, de ha anyuci meg kepben van akkor tuti nem.
Amit ezzel mondani akartam igazabol, az az, hogy ahany ember, annyi eletut, es csak akkor tudod meg, mit akar valojaban, ha kiprobalod.
Te meg nagyon fiatal vagy, ebben a korban meg hallgathatsz a szivedre. Ha egy kapcsolat egeszseges (tehat nincs manipulacio, agresszio, dominancia) akkor vegulis siman elkepzelheto, hogy valami nagyon szepet elhetsz meg.
Azert legyel resen, ha valami nem mukodik, akkor viszont ne zard be magad a kapcsolatba, merj belole kilepni.
Persze elkepzelheto, hogy mas erdekli, azt is el tudom kepzelni, hogy te sem feltetlenul arra vagysz erzelmileg amit ma a te korosztalyod nyujtani tud.
Tesom es ferje kozott 12 ev van. Voltak nehez idoszakok, de alapjaban veve jol megvannak. Nekem volt mindenfele parkapcsolatom, joval idosebb, fiatalabb is. A ferjem pl fiatalabb nalam, de nagyon jol megvagyunk.
Tehat szerintem csak eloiteletek alapjan ne donts, ha ugy erzed erdemes, vagj bele, ha nem jon ossze, meg mindig van idod megtalalni az igazit. Csak azt a hibat ne kovesd el, hogy beleragadsz egy rossz kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!