Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret? -Nem szeret? 22 éves lány vagyok. Van egy velem egyidős fiú, akivel november óta ismerkedünk. Nem tudom eldönteni hova tart a dolog!
Milyen szép neved van Aletta.
Olyan ismerős. Nem is tudom honnan...
Aki emocionálisan fejletlen, az ilyen kérdésekre, hogy egy kapcsolat mi is éppen, nem fog tudni válaszolni. Továbbmegyek: fogalma se lesz róla, hogy mi van, ha te valami érzést mutatsz, vagy akármit mondasz bármilyen érzésedről. Nem fogja érteni, és még tovább megyek: a sajátjait sem fogja. Ennélfogva ne számíts nagy beszélgetésekre az érzelmekről, főleg ne várd el, hogy kitalálja, te épp mire gondolsz vagy mit érzel. Ugyanígy nem fogja érteni mások viselkedését sem, tehát emocionálisan a te útmutatásodra fog igényt tartani.
Annyit tehetsz, hogy sodródsz az árral, ha szereted, elfogadod ilyennek, és nem elvárásokkal mész a dologba.
Korlátai vannak, nem fog úgy közel engedni, ahogy te elgondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!