Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire megszokott ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megszokott ha a párkapcsolatban a nő az idősebb?

Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 02:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, és több van belőlük idősebb korban. Ezért írtam, hogy ha nem is igaz mindenkire, de általánosságban igaz. Szerintem akkor nagyjából értjük egymást :
2017. jan. 22. 10:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyre elterjedtebb, mert az értelmes emberek tudják, hogy a kor nem jelent érettséget is. 2 évvel fiatalabb a férjem, nem kellett tanitónénit játszanom. Attól függ ki a pasi, mennyire illetek össze. Vele a legjobb az ágyban, és azon kívül is.:)
2017. jan. 22. 23:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt annyira nem értem. Egy kapcsolatban rengeteg dolog kell, hogy működjön, az életkor csak egy pici morzsa. Főleg +/- 5, esetleg 10 év nem a lényeg. Persze 20 évnél már gondolkodóba esnék, főleg a jövő miatt, de pár év lópixcsa,
2017. jan. 22. 23:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem 10 év már lényeges. Bár attól függ, melyik életszakaszban. Pl. 18-28-nál sok(k). 28-38-nál már elfogadható, 38-48-nál, vagy ettől fentebb már nem annyira döntő. Persze a korhoz azért társul egy életfelfogás, külső megjelenés és egészségi állapot is.
2017. jan. 23. 12:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Közel 10 év volt köztünk, közel 10 évig bírtuk egymás mellett. Majd összejött a nő egy 14 évvel fiatalabbal. Engem kicsit meglepett, mert a srácnak sincs családja és az ex 3 gyerek után, bőven túl a negyedik X-en nem hiszen hogy neki szülne, mikor nekem sem akart már. Akkor adódik a kérdés azok számára, akik szerint jó dolog ennyivel fiatalabbal kezdeni...

Mi lesz 5-10 év múlva? Amikor a 40 éves nő 50 lesz, a pasi meg rosszabb esetben is 40 alatt van. A palinak nincs gyereke, de még vállalhat, mert az anyagi egzisztenciát összerakhatja és lecserélni az idősebb nőjét egy fiatalra. Ezért tudom, hogy az ex nagyon kemény időszak előtt áll, mert ha a pasijánál elmúlik a szerelem, családot akar alapítani, akkor 50 felé félúton már nem fog egy 20-30 körüli srác már leállni vele és közel 20 évnyi zsenge kandúrhusi után saját korosztályát kell megszoknia, ami valljuk be elég kemény...

Szóval megszokott a mai társadalomban a korkülönbség, de hosszabb távon visszaüthet, mert a fiatal a legjobb éveit lövi el és csekély esélye van, hogy az idősebbet alakítsa, mint fordítva, ahol a NŐ még tudja gyúrni a lángoló tiniként viselkedő fiatalembert... (ez persze magánvélemény)

2017. jan. 24. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:

fura nekem, hogy a termékenységről vitáztok. szerintem nem ez az egyetlen érték, a legnagyobb érték, a fő női érték.

a férfi, aki már "felnevelt" két gyereket, vajon azért akar fiatal nőt, hogy legyen még kettő? minek? a régi emlékeket visszahozni maximum. legtöbben nem minél több gyerekre törekszenek.

egyébként a barátom jóval fiatalabb nélam, és elképzelhető, hogy nem lesz gyerekem, mert nem kifejezetten vágyom rá.

2017. jan. 24. 19:46
 17/18 anonim válasza:
Így legalább a nő hamarabb kap nyugdíjat,a férfi pedig élvezi.
2017. jan. 29. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Az a fiatal pasi aki idősebb nőt választ párnak szerintem nem gondolkodik gyerekvállalásban. Tisztában van vele,hogy ez nem fog menni. Eleve így indul a kapcsolatnak.Bár negyvenes nő akár még szülhet is.
2017. jan. 30. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!