Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz ez az idézet: "Az első szerelemnek mindig vége van, de soha nem múlik el."?
Nekem csak nosztalgia maradt utána. Szóval, elmúlik, el tud múlni, még akkor is, ha plátói szerelem volt (nálam az volt, a legeslegelső ehhez hasonlatos érzés). Nincs olyan, hogy az embernek csak és kizárólag egyetlen párja lehet, szóval időben több embert is képes vagy szeretni.
Az, hogy neked még nem múlt el, azt jelenti, hogy nem zártad le magadban, ezt te tudod, hogyan tudnád megtenni. Akár elmondod neki, akár csak magaddal beszéled meg, de ha nem zárod le, akkor sokkal tovább fog kísérteni az érzés, mint egyéb esetben, és nehezebb lesz a továbblépés is.
Szerencsére nem igaz. :)
Ezt azok szokták hangsúlyozni, akik az elsőn képtelenek túllépni, és csak pótlékot keresnek életük következő éveiben.
Amikor már nem egy-két év távlatából gondolsz az első szerelemre, nem fogsz érezni több nosztalgiát, mint amikor az első iskolai tábor vagy az első játékod jut eszedbe.
Ez is az élet része, hogy meg kell tanulni lezárni a múltat és továbblépni. Még csak azt se tudom mondani, hogy az első törvényszerűen a legnagyobb szerelem.
Ez nem igaz,a te esetedben inkább arról van szó,hogy még mindig nem vagy túl rajta.
Egyébként nem kéne a 90 éves házaspárokkal példálózni,ők azért vannak együtt,mert az ő idejükben nem volt szokás válni,akkor sem,ha csalták egymást.Plusz még mindig jobb,mint egyedül lenni,ha most elválnának,szerintetek mégis kinek kellenének(az unokáikon kívül)?
Mi számít első szerelemnek?
Komolyan kérdezem. Mert nekem pl volt kamaszkoromban 2 nagy plátói "szerelmem", évekig tartott mindkettő, vágyakoztam utánuk, rájuk gondoltam majdnem egész nap, stb, de hát nem is ismertem egyiküket se igazán, így nem tartom valódi szerelemnek.
Vagy az első kapcsolat? Az első kapcsolatom rettenetes volt, haverként bírtuk egymást, de nem igazán volt több ennél.
Vagy az első kapcsolat ahol szerelmes vagy? Én nem magába barátomba voltam szerelmes, csak egy képbe, amilyennek elképzeltem, és próbáltam "ráerőltetni", reménykedtem hogy egyszer valóban olyan lesz.
Vagy az első olyan kapcsolat, ahol magába a párodba vagy tényleg szerelmes?
Első szerelemnek az számít, amikor KÖLCSÖNÖS!
Szerintem! A többi csak vágyakozás, és egy lufi!
Nyugi, nem vagy egyedül.
Mintha csak én írtam volna le, dettó ugyanígy vagyok.
Nem igaz! Sőt annyira nem igaz, hogy én az első barátomnak már a vezetéknevére sem emlékszem! Pont valamelyik nap kérdezte valaki tőlem a vezetéknevét és nem tudtam megmondani, csak a keresztnevét. Azóta is töröm a fejem rajta, de nem jut eszembe hogy hívták. 1 évig voltunk együtt. Mégse hagyott bennem mély nyomot ezek szerint. :D
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!