Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról a nőről aki kicserélteti az ajándékgyűrűjében a cirkónia köveket brillre?
Figyelt kérdés
A gyűrűt a párjától kapta születésnapra. Cirkónia kövekkel van tele a gyűrű - ez nem szép - ezért ötvössel kicseréltette brillekre amit a saját pénzéből fizette.2017. jan. 15. 00:25
2/10 anonim válasza:
Mi a probléma ezzel? Ha a nő brillt akart akkor azt kapott.
3/10 anonim válasza:
Azt, hogy ennyi erővel sajátot is vehetett volna :)
4/10 anonim válasza:
Kelkáposztát gondolnék róla. 21/N
5/10 anonim válasza:
Véleményem szerint aki gyémántra költi a pénzét, az elmebeteg.
6/10 anonim válasza:
Nem gondolok semmit,a cirkónia hamar kikopik,ha nem veti le az ember mosogatás meg kézmosás közben.Saját pénzből vette a köveket,ezért főleg nem lehet megszólni.
7/10 anonim válasza:
Jól állhat anyagilag. ;)
Egyébként magánügye.
8/10 anonim válasza:
Ha te így jobban érzed magad, szerintem ez normális, végül is te hordod, nem?..én is jobban szeretem a gyémántot, mivel az örökké szép marad (pont, mint a nő aki kapja :D hiszen a legtöbb ember nem vesz akárkinek gyémántot.. ezzel a kővel kifejezheti a hűségét, hogy a másik mennyire különleges neki, és hogy örökké szépnek fogja tartani), azon kívül befektetésnek is jó.. ezzel szemben a cirkónia kővel vigyázni kell, mert könnyen karcolódik, és idővel homályosodik is.. viszont könnyű cserélni..ezt azzal szokták társítani gondolatban, hogy a férfi nem tervez hosszútávra(a cirkónia nem tartós, így a kapcsolata sem).. ezt persze nem kell kézpénznek venni, a valóságban a cirkónia is éppoly népszerű, mint a gyémánt, sőt..
9/10 anonim válasza:
Aki cirkónia köves gyűrűt vesz, mert csak azt engedheti meg magának, akkor az érzelmileg nem kisebb dolog. Ha megengedheti magának a gyémántot mégsem azt vesz arra esetleg rá lehet mondani, hogy smucig. Aki nem engedheti meg magának a gyémántot mégis azt vesz, az nem csak azt akarja bizonyítani mennyire is szereti a párját, az kompenzál is.
10/10 anonim válasza:
Mégis ki a tököm tiltotta meg neki?
Nem értem a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!