Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati bizalmi játékok érdekelnének engem, tudnátok mondani párat?
Párkapcsolati bizalmi játékok érdekelnének engem amit a párommal kibirunk próbálni, csinálni, hogy vissza bírjam vagy akár erősebbé tudjam tenni az egymás közötti bizalmat.
Remélem tudtok jókat mondani!
Ilyenek engem is érdekelnének, bárcsak jönne sok jó válasz!
Addig is, én azt ismerem, amikor te háttal állsz neki, ő szembe a hátaddal. Van köztetek kb. egy méter. Talán több vagy kevesebb. Kitárod a karjaidat két oldalra, és hátradőlsz... Nem lépsz sehova, hagyod magad dőlni, tudván hogy ő elkap. Azután ő következik. Ha valaki hátralép az egyik lábával hogy megakadályozza az esést, akkor nincs bizalom.
Na ekkora hülyeséget még nem halottam.
Tettek, de mivel már nem a párod, ha jól értem, lehet késő.
De van még egy, megpróbálom elmondani.
3 személy kell hozzá, A, B és C.
A az akit tesztelnek, mennyire megbízható, mennyire pletykás, mennyire tartja az adott szavát.
B és C összebeszélnek. Kitalálnak egy kamu információt, amit B egyfajta titokként tálal A-nak, és megmondja, nehogy elmondja C-nek!
Nos, ha C megkapja mégis ezt az információt, akkor A elbukta ezt a tesztet.
Egyébként az aki tesztelni akarja A-t, lehet akár B vagy C is, mivel az is lehet hogy a "kívülálló" személy adja be ezt a kamu információt titokként, és a tesztelő az aki visszahallja a dolgot, ha A elbukja a tesztet. De Az is lehet hogy a tesztelő adja be a kamu információt, és majd a "kívülálló" szól a tesztelőnek, ha A elbukta a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!