Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki nézte ezt be?
jártatok úgy, hogy megismerkedtetek egy pasival (nem is randi céljával, hanem munka, vagy egyéb ügy kapcsán), akiről aztán megtudtátok,hogy párkapcsolatban él, de rögtön közölte is, hogy az egy nem jó kapcsolat, és a szakításon agyal, boldogtalan, szenved stb.
összebarátkoztok, beleszerettek, ezt a tüzet a pasi kétértelmű üzenetekkel táplálja, továbbra is panaszkodva a párjára.
majd mikor már nagyon beleszerettek, és azt gondoljátok, ő is hasonlót érez, hiszen több jelét is adta, akkor a srác benyögi, hogy ácsi, nem is rossz a kapcsolata, és soha nem is akart tőletek semmit,nem is küldött olyan jeleket, holott erről a ti közös baráti körötöknek is az a véleménye, hogy dehogynem, és jól dokumentál nyoma is van csetek, mailek formájában, de a srác azt mondja, és nem állt szándékában elhagyni soha a párját.
erről mi a rákot gondolnátok??
hogy játszott, szívatott, vagy megijedt az érzésektől??
testiség nem történt, bár az úriember nem zárta volna ki, gondolom ezt is stikában, a párja háta mögött, ahogy az egész hülyítés zajlott.
figyelj, a kioktatást tartsd meg magadnak.
nyilván mivel én szerettem ezt az embert,nehéz most nekem, és azért írtam ezt ki ide.
és neked nem muszáj bármit a kérdésem alá írnod, ha semmi érdemleges nem telik ki tőled.
Próbálj arra gondolni,hogy szemét volt Veled, hitegetett. Ne menj olyan helyre ha megteheted ahol találkoznál Vele, tereld a figyelmed, barátnőzz, bulizz, ismerkedj.
És vond le a tanulságot a történetből...
jajj nehogy már még te kérd ki magadnak és neked álljon feljebb, amiért kapcsolatban levő férfi farkán akartál pörögni..
kikérem magamnak ezt a hangnemet!!!
tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni, csak azért NEM VOLT szex, csók, sem semmiféle fizkai kontaktus, mert én kijelentettem neki, h. 3 szögbe nem megyek bele.
és a szex volt az utolsó, ami érdekelt vele kapcsolatban, én megszerettem őt őszintén, és nem szexre kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!