Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki nézte ezt be?
jártatok úgy, hogy megismerkedtetek egy pasival (nem is randi céljával, hanem munka, vagy egyéb ügy kapcsán), akiről aztán megtudtátok,hogy párkapcsolatban él, de rögtön közölte is, hogy az egy nem jó kapcsolat, és a szakításon agyal, boldogtalan, szenved stb.
összebarátkoztok, beleszerettek, ezt a tüzet a pasi kétértelmű üzenetekkel táplálja, továbbra is panaszkodva a párjára.
majd mikor már nagyon beleszerettek, és azt gondoljátok, ő is hasonlót érez, hiszen több jelét is adta, akkor a srác benyögi, hogy ácsi, nem is rossz a kapcsolata, és soha nem is akart tőletek semmit,nem is küldött olyan jeleket, holott erről a ti közös baráti körötöknek is az a véleménye, hogy dehogynem, és jól dokumentál nyoma is van csetek, mailek formájában, de a srác azt mondja, és nem állt szándékában elhagyni soha a párját.
erről mi a rákot gondolnátok??
hogy játszott, szívatott, vagy megijedt az érzésektől??
testiség nem történt, bár az úriember nem zárta volna ki, gondolom ezt is stikában, a párja háta mögött, ahogy az egész hülyítés zajlott.
Sok ilyen ostoba nő van, akit nem ábrándítanak ki az ilyen szánalmasan panaszkodó farokhuszárok, hanem mint hűséges kis lábtörlők, rögtön azon kezdenek töprengeni, hogy "jaj, de jó lesz, amikor ez a becsületes, aranyember elhagyja értem, értem a kivételes nőért a szar kapcsolatát, mert én olyan sokat érek neki!".
Szóval, leginkább azt gondolom az ilyen helyzetekről, hogy hülye, aki belemegy, mikor vörösen villog a vészjelző, és annyival ki lehet szűrni a hapekot, hogy "Rendben. Köszönöm a bizalmadat, lépj ki a kapcsolatból, ha megtetted, folytathatjuk ilyen irányban is beszélgetésünket, addig viszont én nem állok veled szóba".
azt írtam, h. azzal indított, h. a szakítás szélén van...
nem vagyok naiv, de a jót feltételeztem róla, hiszen megszerettem.
és a kioktató cinikusok inkább kíméljenek.
Szerintem Te hibáztál,ezt bántás nélkül mondom.
De talán jobb lenne nős/párkapcsolatban lévő pasival nem kezdeni...mondjon az akármit.
Nincs elég szabad férfi?
ja, én vagyok a hibás, igaz??
holott én mondtam, h. nem kéne taliznunk, mert foglalt vagy, meg ne legyen semmi,amíg foglalt vagy, és ha szakítasz,majd lehet.
és erre nyögte be, h. az soha nem is állt szándékában.
Akkor, ha te sem akarsz/akartál vele lenni (mivel még nős) ő nem válik, akkor mi a probléma?
Nem kéne akkor rajta agyalni....vagy akkor ezek szerint te még is szeretnél tőle valamit?
Ideje lenne továbblépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!