Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már örökké ilyen leszek? Nem tudok hűséges maradni?
16 évesen volt az első komoly kapcsolatom, 1,5 évig tartott. Utána volt egy 2 éves, egy 1 éves, és egy 1,5 éves kapcsolatom. Jelenlegi barátommal 3 hónapja vagyok együtt. Az első 2 kapcsolatomban hűséges voltam, még csak rá sem néztem másra. A harmadiknál két fiúval is megcsaltam a párom, az egyikkel csak csók volt, de a másikkal egészen a pettingig jutottunk. Az exem a mai napig nem tud ezekről a dolgokról. Az utolsó, 1,5 éves kapcsolatomban sem voltam úgy igazán hűtlen, csak néha kikacsintgattam, de ölelkezésen és arcrapuszin kívül nem történt semmi. Viszont a jelenlegi barátomon kívül is van egy srác, aki picit megmozgatta a fantáziám, persze semmibe sem mennék bele, de már csak a gondolat is idegesít, mert szeretem a barátomat...Lehet ler!bancozni, meg minden, de az vesse rám az első követ, aki még nem nézett meg soha egy jó csajt/pasit, és nem játszott el a gondolattal, hogy mi lenne, ha...
21L
Szerintem:
nem azzal van a baj, hogy megnézel mást, nyilván megakad az ember szeme egy pillanatra egy szép lányon/jóképű fiún. Még az sem feltétlenül baj, ha rögtön utána elgondolkozol, hogy milyen lehet vele. A baj onnét van, amikor ez az elgondolkozás nem szűnik meg pár másodperc alatt, hanem akkor is tart, ha éppen a pároddal vagy, tehát tartósan másra gondolsz. Ez pedig akkor is baj, ha fizikálisan egy ujjal sem nyúlsz a másikhoz.
Először is 16 + 1,5 + 2 + 1 + 1,5 = 22 ( Jó ez csak kukacoskodás :D )
Másodszor pedig, a hűségnek azért van értéke, mert bizony van, hogy az embernek más is bejön fizikálisan egy szinten. Ha nem így lenne, akkor a hűségesség természetes dolog lenne, nem pedig "erény". A hűség nem feltétlen az, hogy nem kívánsz mást, hanem, hogy bírsz az ösztöneiddel és nem "árulod" el a társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!