Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van párom, megtetszett más és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom, megtetszett más és néha úgy érzem bele szerettem, honnan tudom hogy ez csak fellangolas vagy tényleg bele szerettem másban?

Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 08:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy fellángolás vagy szerelem, így távolról és nem is tudnék szerelmes lenni. De ha nem csak pár napja, hanem pár hónapja tart, akkor teljesen mindegy is, mert a jelenlegi kapcsolatodban nem érzed magad jól. Valamit mindenképp tenned kell, gondolkozz el azon mi hiányzik. Vagy esetleg, hogy mi hiányzik a párodnak, ha elvesztette a lelkesedését.

A másik emberrel pedig próbálj elképzelni hétköznapi szituációkat pár hónappal azután, hogy összeköltöztetek. Például hogy csak otthon vagytok vacsora után. Úgyis olyan imádnivaló?

2017. jan. 12. 12:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy tudom elképzelni vele hogy jó a hétköznapi unalmas napok is de persze ezt nem tudhatom előre... Lehet jobb lenne kilépni és elfelejteni ezt végleg
2017. jan. 12. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
12: akkor válts, csak egy életed van. De vond le a tanulságokat az mostani kapcsolatodból.
2017. jan. 12. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Nalam is volt ugyanez. Kesobb elvesztettem a paromat es akkor derult ki hogy fellangolas volt a masikkal kapcsban. Eddig en is azt hittem szerelmes vagyok.
2017. jan. 12. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod! szerinted gyakorin majd mi ezt megjósoljuk?:) A szerelem útjai iszonyatosan kiszámíthatatlanok. A szerelem valahol mindig egy fellángolással indul, később derül ki, hogy együtt mi lesz belőle, és aztán az évek során is folyamatosan alakul.
2017. jan. 13. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!