Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket ez zavarna? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez zavarna? Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást. Előttem sok lányt "hülyített", csak FB-n beszéltek, de nem találkozott velük.. húzta az agyukat, mikor rákérdeztek nála a találkozóra, mindig valami kifogást talált, hogy miért nem lehet. Pár nappal ezelőtt írogatni kezdett neki egy csaj. Tudtam róla, mutatta is és láttam rajta, hogy totál lesz.rja, nem is érdekelte, de a csaj az a tipikusan nyomulós "kislány" volt. Barátom pontosan nem írta le neki, hogy barátnője van, utalt rá.. (ezt nem értem miért nem írta le, de tudom, hogy nem akart semmit se a csajtól, ez 100%), elolvashattam az egész beszélgetést (sosem töröl ki semmit, akárki írjon is neki) és barátomat teljesen hidegen hagyja/hagyta, majd egyszer csak, mikor néztünk valamit a telefonján, jött ettől a lánytól egy olyan üzenet, hogy "Mikor jössz Pestre cuki?". Mi Győrben lakunk egyébként. Nem értem miért ír neki a lány olyat, hogy "cuki", mikor pár napja ismeri.. szóval konkrétan idegen a srác. Ez szerintem szánalmas. Barátom előttem írta le neki, hogy nem megy. Majd letiltotta.

Tudom, hogy szeret, de mégis zavar, hogy nem írta le konkrétan azt, hogy "Barátnőm van"...

Illetve persze, zavar az is hogy ilyet írtak neki, de tudom, hogy nem csalna meg.

Annyira sok önbizalmam nincs, ezért is vagyok (ennyire) féltékeny. Mit tegyek, hogy ne legyek? És hogy ez ne zavarjon?

21L, 20F

2017. jan. 11. 00:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

majd amikor a baratodat lecsereled egy erett ferfire aki nem valaszolgat idegen noknek es nem a feszen eli az eletet, akkor majd a feltekenyseged is elmulik, addig nem tudsz mit csinalni...csak remelsz...

engem nem zavarna mert en eleve nem kezdek olyan pasikkal akik az eletuk nagyreszet social median elik le, oke posztoljon egy ket dolgot ami foglalkoztatja, vagy vmi nagyon vicceset, de ne irogasson/ne valaszolgasson idegen csajoknak akkor, amikor mar van valakije!

2017. jan. 11. 00:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem éli ott az életét. Napi egyszer felnéz kb fél órára (se). Egy profilkép van neki beállítva és ennyi. A csaj írogatott neki folyton, nem is válaszolt neki kb - nem is akart és nem is volt fent. De szerintem nem is ez a fontos abban, hogy fent van, vagy sincs a barátom - amint leírtam alig, van hogy egy napig sincs fent - a FaceBook-on.
2017. jan. 11. 00:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Oh és nem írogat idegen csajoknak, annyit válaszolgatott, hogy nem ér rá, dolgozik, elfoglalt. Próbálta lerázni így, nem akart bunkó lenni.
2017. jan. 11. 00:16
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

"Előttem sok lányt "hülyített", csak FB-n beszéltek, de nem találkozott velük.. húzta az agyukat, "

Szóval nem írogat idegen csajoknak?

Mesélj még....

2017. jan. 11. 01:14
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes... Vajon a többi pasira miért nem ír rá mindenféle csaj?

Ja, hát talán azért, mert 1. nem lehet, 2. nem válaszol, 3. egyértelműen közli, hogy kapcsolatban van. Horribile dictu: kiteszi fb-ra, hogy kapcsolatban van, és van közös képe a csajával.

Ne áltasd magad, most is sok csajt hü.lyít, téged is beleértve. Csak arra megy ez a színház, hogy érezd, hogy ő milyen kapós pasi, és kicsit kapd össze magad, ha versenyben akarsz maradni.

Mit tegyél? Ezt a gagyi bájgúnárt dobd ki, és keress helyette egy normálisat, aki nem rombolja tovább az önbizalmad, meg az se hátrány, ha felvállalja mindenki előtt, hogy a barátnője vagy.

2017. jan. 11. 06:07
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Hu, de at vagy te cseszve azon a bizonyos palankon... de ugyhogy meg csak fel se vallal melle. Nem nehez a formula egyebkent: nem vallal fel, mert ha dughatonak tunik az egyed, akkor megy dugni, ha nem, akkor abbamarad az ismerkedes, amig jon a kovetkezo. Nem veletlen alakult am ki becezgetos kapcsolat kozte meg a "kislany" kozott par nap alatt.

Szoval, ne legy ennyire vakon ostoba, mert epp most b**sznak at, mikozben te foggal-korommel probalod vedeni a hapekodat.

2017. jan. 11. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaj kérdező, ha a naivitás fájna, ordítanál.. Tökéletesen leírták előttem, nagyon át vagy te verve. Csodás srác lehet egyébként, normális nő szóba se áll ilyen undorító alakokkal, nemhogy még össze is jöjjön vele..
2017. jan. 11. 10:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Ki van most már téve, hogy kapcsolatban vagyunk, nekem sem volt kint. Tudom, hogy szeret. Pont. :) Azt hittem kapok normális válaszokat, de tévedtem. Nem értem miért kell őt egy ilyen miatt lehurrogni. Nem érdekelte őt a lány, lesz.rta.. :D További szép napot.
2017. jan. 11. 10:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Miért bszn át, mikor nem érdekli? :D Nem értem tényleg. Kb vissza se írt neki, ha meg igen, akkor azt, hogy hagyja békén, mert nem szállt le róla...
2017. jan. 11. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Még nagyon gyerekcipőbe jár a kapcsolatotok arra gondolok h friss 3hónapos. Adj időt lezárni ezeket a dolgokat esetleg régi csajozásokat.
2017. jan. 11. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!