Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavarna, ha egy nő sokszor elvonulna vidékre alkotni a párkapcsolatotokban?

Figyelt kérdés
Pl. havonta 2 hétvégére, és ekkor értelemszerűen nem is látnátok őt. És természetesen, az FB üzenetekre sem válaszolna percenként, mert csak kizökkentené magát a folyamatból.
2016. dec. 31. 15:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Igen zavarna ha nyíltan félre dugna
2016. dec. 31. 15:51
 2/14 anonim ***** válasza:
25%

Nem lenne rossz, de vidéken vagyunk minden nap...

Persze ha tényleg azt csinálja amit mond.

2016. dec. 31. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:
41%

furcsa lenne nekem is...:(

nem hiszem hogy meg tudnék bízni benne.

kitudja hova megy, kitudja kivel, vagy kikkel. Na meg mi történik ott.

Szerintem ezt komoly kapcsolatban egyik férfi sem tolerálja.

Max akkor ha csak úgy vagytok együtt érzelmek nélkül.

2016. dec. 31. 15:53
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Ha őt se zavarná, hogy szó nélkül eltűnök a másik hétvégéken (amikor ő otthon van és nem alkot) és nem reagálok semmilyen megkeresésre, mondván, kizökkent az ihletből?

/off

nem tudom mi értelme az ilyen kapcsolatnak. Ezzel az erővel nevezzétek szexkapcsolatnak, találkozzatok héten 2-3 dugjatok azt mindenki mehet a dolgára... Amelyik kapcsolatban eltűnnek a felek napokra, ott gond van!

2016. dec. 31. 15:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Senki se mondta, hogy szó nélkül tünne el.
2016. dec. 31. 16:02
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem jó lenne a két szabad hétvége. Meg akkor én is elmehetnék, amikor akarok hétvégékre csak úgy. Össz vissz lenne annnyi előnye, mint hátránya.
2016. dec. 31. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Persze, még örülnék is neki, én is szeretem magányosan, a hobbijaimmal tölteni az időmet, legalább nem lenne belőle veszekedés.
2016. dec. 31. 16:23
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen, zavarna. Én is szeretek férfiként elvonulni olykor, de nem napokra a kedvesemtől (ha van), ráadásul többször is egy hónapban pont hétvégén, amikor együtt lehetnénk.
2016. dec. 31. 16:45
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes vagy. Mit alkotsz? Én is alkotok ezt-azt, de csak magányra van szükségem hozzá.
2016. dec. 31. 17:13
 10/14 A kérdező kommentje:

Szóval az itt lévő férfiak szerint egy komoly kapcsolat definíciójában szerepel az, hogy nem bízunk meg a társunkban, ezért 2 napra sem szabad a nőt "elengedni".

Ehelyett inkább a hét minden napján vegetáljunk együtt ahelyett, hogy valami normálisat alkotnánk.

Összekeveritek a minőségi időt a mennyiségivel. Ha egy hétig mindig együtt vagyunk akkor törvényszerű, hogy lesznek "holtpontok", amikor csak egymás mellett telefonozunk. Miért baj, ha ezt az amúgy is értéktelen és elpazarolt időt valami másra szánom?

2016. dec. 31. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!