Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk férfiaktól kérdezem, hogy amikor a nő egyértelműen jelzi, hogy szimpatikusnak tart akkor sem merek lépni?
Pont ezt akartam én is kérdezni,biztos hogy egyértelmű volt számára is ez? Meg az,hogy szimpatikus valaki,az azt jelenti,hogy jó haverok vagyunk,jól elbeszélgetünk.
Nem feltétlen tudom ebből azt,hogy ő most barátként tekint rám,vagy több is lehetne...
"A kérdező kommentje:
Ezzel a női kezdeményezéssel az a bajom, hogy bármennyire is sokat hangoztatják a férfiak,hogy normális dolog szerintem nyomulásnak tartják.Egy félénk embert meg még el is riaszthatok vele nem?"
Ez egy gagyi kifogás arra, hogy miért ne tegyél semmit.
Az ilyen félénk férfiak is pont ugyanilyen gagyi kifogásokkal nyugtatgatják magukat, hogy miért ne tegyenek semmit.
A végeredmény, hogy senki nem tesz semmit, és ennek megfelelően nem is történik semmi.
5-ös válaszoló: Egyértelmű jelek: keresem és tartom a szemkontaktust,mosolygok,ja és már köszöntem is:) Egyébként még nem voltam ilyen szituációban,nem láttam még közelről félénk férfit, de amikor meglátom csiklandozza a lelkemet a boldogság:)
6-os válaszoló: Milyen kudarctól féltél? Attól,hogy nem felelsz meg az elvárásoknak,vagy mi? Miért kell annyira előre gondolkodni? Eddig azt hittem,hogy napról-napra kell ismerkedni, kapcsolatot építeni. Lehet az lenne a szimpatikus a vonzó Benned a másik fél számára, amin Te aggódsz.Csak azért kérdezem ám ezeket a dolgokat, mert nem tudom mi zajlik a fejekben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!