Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok rendszeresen beszélgetne több exével is?
Egy több éves kapcsolat után az ember a szakítással nem csak a párját, hanem a legjobb barátját is elveszíti. Szerintem nagyon szerencsések azok, akik úgy tudnak kilépni hosszabb dolgokból, hogy utána is megőrzik a baráti szálakat.
Ezt persze csak az látja át, aki járt már valaha ebben a cipőben bármely oldalról közelítve.
Én felháborodnék ha féltékenykednének az exeimre... Az már a múlt, nem vetélytárs. Viszont nekem nagyon rosszul esne, ha csak azért fel kéne adnom a legjobb barátaimmal való kapcsolataimat, mert az újdonsült mátka önbizalom hiányos, kiegyensúlyozatlan és képtelen megbízni a PÁRJÁBAN. Persze ha okot adnék rá, akkor más a helyzet. Vagy akkor, ha szét csalták az előző kapcsolataiban stb.
Nem. Én is szoktam. Az egyikkel azért szakítottunk, mert a viszonyunk inkább testvéri volt, mint szerelmi. Egy másikkal másfél év barátság után jöttünk össze. Attól, hogy párkapcsolatban nem működtünk jól, még simán lehet, hogy barátként passzolunk. Én megbízok a páromban, és elvárom, hogy ő is megbízzon bennem. Akármennyire is szeretem, tízéves barátságokat nem rúgnék fel érte.
Feleslegesen stresszelsz, ha meg akar csalni, exek nélkül is meg fog, és hidd el, akár pár hónapja vagytok együtt, akár évek óta, már számtalanszor lecserélhetett volna valamelyik exére (ugyanúgy, ahogy egy random pasira), ha annyira vele akarna lenni. De még mindig veled van, nem?
Ha egy bizony határt átlép, az zavarna, sőt váló ok lenne, ha nem változtatna.
Pl. Exnejével beszél, de csak a gyerekkel kapcsolatban. Most másfél év után egy exe (akit csak arra használt, de komolyat már akkor sem akart vele) felhívta, hogy segítsen neki orvost találni, mert a férjemnek sok ismerőse van, talán vki tud vmit.
Ez még belefér.
De! Ha kétnaponta, több exével baráti csevejt nyomnának csak úgy, az igen, zavarna. Remélem nem kell részleteznem, az előző eset és ez között mi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!