Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (22/L) még egy hónap együttlét után sem akarta kitenni facebookra, hogy kapcsolatban van velem. Mi lehet ennek az oka? 25/F
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 19:42
11/17 anonim válasza:
Miért kell facebookon élni? 10 éve vagyok házas, nincs kiírva...
12/17 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy magától nem rakja ki, mert nem érdekli a facebook, vagy elmondtad neki, hogy neked ez rosszul esik, és továbbra is tojik rá.
14/17 anonim válasza:
Szörnyű,hogy mik vannak...
Szakíts vele azonnal!! :))
Lehet szégyel!!!
15/17 anonim válasza:
Jól leírták eddig. Vagy a facebook nem érdekli, vagy még nem biztos a kapcsolatban vagy valamiért titkolni akarja.
Én általában azért nem szoktam akarni kitenni, mert tartok tőle, hogy milyen gáz, ha vége és azt kell kiírni. Nagyon biztos akarok lenni benne, hogy ő az igazi, mielőtt kiírom.
A mostani páromat imádom, úgy képzelem, hogy vele fogom leélni az életem, de most se tenném ki még 2,5 hónap után, mert ki tudja...
Ő se akarja, hogy kitegyük, mert ő meg semmi személyeset nem oszt meg face-en.
Szóval, beszéld meg vele!
16/17 anonim válasza:
Mi már lassan egy éve ismerjuk egymást, ebbol fél éve járunk kb, mégsem tesszuk ki. Minek? Akinek fontos, az tudja, hogy egyutt vagyunk, meg a kozos posztokbol ki is derul, a tobbiek meg nem érdekelnek.
17/17 anonim válasza:
Több lehetőség van:
-Nem biztos a kapcsolatban
-nem akarja, hogy mások tudjanak róla
Akit nem érdekel a facebook, az nincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!