Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom (22/L) még egy hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom (22/L) még egy hónap együttlét után sem akarta kitenni facebookra, hogy kapcsolatban van velem. Mi lehet ennek az oka? 25/F

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Miért kell facebookon élni? 10 éve vagyok házas, nincs kiírva...
2017. jan. 4. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindegy, hogy magától nem rakja ki, mert nem érdekli a facebook, vagy elmondtad neki, hogy neked ez rosszul esik, és továbbra is tojik rá.
2017. jan. 4. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tartja fontosnak.
2017. jan. 4. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

Szörnyű,hogy mik vannak...

Szakíts vele azonnal!! :))

Lehet szégyel!!!

2017. jan. 4. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Jól leírták eddig. Vagy a facebook nem érdekli, vagy még nem biztos a kapcsolatban vagy valamiért titkolni akarja.

Én általában azért nem szoktam akarni kitenni, mert tartok tőle, hogy milyen gáz, ha vége és azt kell kiírni. Nagyon biztos akarok lenni benne, hogy ő az igazi, mielőtt kiírom.

A mostani páromat imádom, úgy képzelem, hogy vele fogom leélni az életem, de most se tenném ki még 2,5 hónap után, mert ki tudja...

Ő se akarja, hogy kitegyük, mert ő meg semmi személyeset nem oszt meg face-en.

Szóval, beszéld meg vele!

2017. jan. 5. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Mi már lassan egy éve ismerjuk egymást, ebbol fél éve járunk kb, mégsem tesszuk ki. Minek? Akinek fontos, az tudja, hogy egyutt vagyunk, meg a kozos posztokbol ki is derul, a tobbiek meg nem érdekelnek.
2017. jan. 5. 13:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Több lehetőség van:

-Nem biztos a kapcsolatban

-nem akarja, hogy mások tudjanak róla

Akit nem érdekel a facebook, az nincs rajta.

2017. jan. 22. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!