Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek több hónap együttlét után, ha én 15,5L vagyok, ő meg 17F, már lehet petting vagy még ne? (többi lent)
Figyelt kérdés
én még sose csináltam, viszont róla tudom, hogy már nem szűz, szerintetek megbánnám? (amúgy testileg és lelkileg is felkészültnek érzem magam rá, csak nem tudom, hogy nem korai-e? )és amúgy a petting is olyan, mint a szex,hogy előre kell róla beszélni, vagy mehet 'csak úgy'? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm:)2015. márc. 15. 21:36
1/5 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod, de szerintem még korai, mert megkérdezted.
2/5 RRR válasza:
neked "kell" kívánni és nem szavazásra tenni a kérdést
3/5 A kérdező kommentje:
#2 na azzal nincs baj hogy kívánom-e...;)
2015. márc. 15. 21:41
4/5 anonim válasza:
Szerintem mehet ha te érzed hogy készen vagy. Attól függ de szerintem , spontán dolgok szebbek. Kérd meg a párodat hogy irányítson , mutassa meg hogyan kell. Kérdez tőle ha valamit nem tudsz biztos szívesen segít...:)
5/5 anonim válasza:
Ilyen fiatalon. Ovatosan.
Petting mehet.
De tobbet en meg nem javasolom.
Megbanhatod konnyen...
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!