Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tényleg szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg szeret, illetve ha nem, lenne oka hazudni?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan egy éve vagyunk együtt. Többször is szakítottunk közben a szüleim jóvoltából, de végül mindig egymásra találtunk rövid időn belül. A legutóbbi eset sokkal komolyabb volt. A szüleim megfenyegették (nyilván nem személyesen) hogy ha újra felveszi velem a kapcsolatot, akkor megöletik. És ezt halál komolyan is mondták. Akkor azt mesélték nekem, hogy a szerelmem azt mondta abban a helyzetben, hogy sosem szeretett, és hogy csak játszadozott velem. Eltelt közben fél év, és ő nem keresett. Pár hete viszont véletlenül felhívtam, de aztán rögtön le is csaptam. Majd erre rá pár órával, egy új facebookról bejelölt. Állította, hogy azért nem keresett eddig, mert hogy veszélyes lett volna. Mondta, hogy neki ez nagyon nagy rizikó és nem beszélne velem ha nem szeretne. Azt mondta, hogy végig figyelte, hogy mi van velem és ha nem kellenék neki, nem keresne. Csak annyi rosszat hallottam róla... Szerintetek lenne érdeke egy évig hazudozni nekem, akár ilyen áron? Vagy tényleg szeret?

2017. jan. 3. 21:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Persze, ezeket a kérdéseket én is számtalanszor feltettem magamban. Tulajdonképpen ez is közrejátszott a szakításunkban. Ő egy rettenetes helyen nőtt fel, szinte az egész családja bűnözésből él, így nem látott jó példát. Rengeteg idő eltelt amíg nem voltunk együtt. Én még egy ideig nem vagyok nagykorú, szóval ami köztünk volt/van,az büntetendő. Apukámnak rengeteg rendőr ismerőse van, így az egész szervezetet meghurcoltatta, amiben a párom dolgozott. Emiatt pedig többet nem maradhatott ott. Ebből kiindulva nem csinál most semmi illegálisat, mert nincs munkája. Persze a szüleim véleménye attól még változatlan. A barátom hamarosan hazautazik, és úgy terveztük, hogy megvárjuk amíg felnövök, aztán kiköltözöm hozzá. Szóval nem valószínű, hogy a szex miatt akarna velem lenni. Ha csak arra kellenék, akkor fél év alatt rég tovább lépett volna. Vagy tévedek? Dugni minden k***a tud...
2017. jan. 7. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs munkája miért van kint?

Meg hogy figyelt téged ha nincs már benne semmi zűrös ügyben??

Úgy látom nagyon odavagy érte, bizonyára unalmas az életed, vagy ő az első szerelmed, azért nem tudsz elszakadni. Ilyen családban nőtt fel. Nem mondom hogy ok, de legyen. A családját senki nem választhatja meg. Nagy kérdés hogy ő szeretne e jó útra térni. Ez nagyon fontos. Valamint az, és ezen is gondolkodj, hogy bármit is csinált, az bizonyára jóval több pénzt hozott mint a legtöbb tisztességes munka, főleg hogy feltételezem nincs semmilyen komolyabb végzettsége. Vagyis el tud e ettől szakadni?? Pláne hogy itt bizonyára vannak kapcsolatai.

Nagyon veszélyes amire készülsz, és teljesen megértem a szüleidet. Én is kilennék, és ha a helyükbe képzeled magad, akkor bizonyára te is...

Tudom hogy a szerelem nagyon fontos- nekem is első helyen áll- de van amikor a józan észt előre kell venni. Mert ez a te esetedben nem játék. Ha a fiú nagyon meg szeretne változni, és ezért tesz is, és az se baj ha kevesebb a lóvé (bár nem tudom mit csinált, csak tippem van, az viszont jó pénz- azt hiszem), csak ki akar onnan szakadni végleg, akkor adhatsz egy esélyt. De ha nem, akkor inkább menekülj!! Ennek nagyon rossz vége is lehet! Gondolkodj, és most nem az a fő kérdés hogy szeret vagy nem szeret, hanem hogy valóban ilyen életet akarsz e, illetve valóban megéri e kockáztatni akár az éltedet is? Annyira fiatal vagy még, nagyon sok lehetőséged lesz még másik, nem zűrös fiúhoz is... Tudom ez "hülye duma", de tudom, hidd el, nem vagyok már tini

2017. jan. 7. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha fél évig nem találkoztatok, jobb lenne még most elszakadni tőle, mielőtt újra teljesen magába bolondít.
2017. jan. 7. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek a szüleiddel és igazán sajnálom őket. Tedd fel magadnak a kérdést: Ha te lennél szülő mit tennél? Hogy látnád ezt a dolgot? Még fiatal vagy, jön még nagy, nagyobb szerelem, nyugi. Olyan, akiért nem kell ennyi zűrt elviselni, és aki legalább ennyire, ha nem jobban szeret.
2017. jan. 8. 16:40
 15/15 anonim válasza:

Ha te úgy gondolod hogy szeret és te is szereted őt , bármilyen a múltja is , bármilyen most , akkor legyél vele , hallgass a szívedre , ne hagyd hogy mások irányítani akarjanak !

Ha meg igazuk van akkor legalább egy lecke volt neked ! Tanulni fogsz belőle !

Ülj le vele , beszéld át vele a dolgaitokat !

2017. jan. 15. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!