Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szeret, illetve ha nem, lenne oka
hazudni?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan egy éve vagyunk együtt. Többször is szakítottunk közben a szüleim jóvoltából, de végül mindig egymásra találtunk rövid időn belül. A legutóbbi eset sokkal komolyabb volt. A szüleim megfenyegették (nyilván nem személyesen) hogy ha újra felveszi velem a kapcsolatot, akkor megöletik. És ezt halál komolyan is mondták. Akkor azt mesélték nekem, hogy a szerelmem azt mondta abban a helyzetben, hogy sosem szeretett, és hogy csak játszadozott velem. Eltelt közben fél év, és ő nem keresett. Pár hete viszont véletlenül felhívtam, de aztán rögtön le is csaptam. Majd erre rá pár órával, egy új facebookról bejelölt. Állította, hogy azért nem keresett eddig, mert hogy veszélyes lett volna. Mondta, hogy neki ez nagyon nagy rizikó és nem beszélne velem ha nem szeretne. Azt mondta, hogy végig figyelte, hogy mi van velem és ha nem kellenék neki, nem keresne. Csak annyi rosszat hallottam róla... Szerintetek lenne érdeke egy évig hazudozni nekem, akár ilyen áron? Vagy tényleg szeret?
Huha, hat vagy a pasival vagy a szuleiddel vannak komoly gondok! Ha a pasi okes, akkor a szuleid mit askalodnak? Foleg eletveszelyes fenyegetes! De ha okkal csinaljak, akkor a pasival van komoly baj! Hat itt nem is azt latom a legegetobb kerdesnek, h szeret-e, hanem hogy normalisak-e azok az emberek, akikkel korul vagy veve :(
2017. jan. 3. 22:10
2/15 anonim válasza:
Halálos fenyegetés azért mert nem szeretett?? Heh? Vagy tényleg nagyon gázos a pasi, és okkal féltenek ennyire.
2017. jan. 3. 22:25
3/15 anonim válasza:
Sztem nem kellett volna keresni mert most a volt pasid bàrmit mondhat hogy miért nem keresett azért egy sms sztem nem lett volna nagy àldozat hogy megirja hogy mitörtént vele!A szüleid meg védeni akarnak csak lehetséges hogy a pasi vagy balhés vagy csalfa !Mondjuk ha valakinek van visszhangja sztem ott màr van valami bibi az adott személlyel!Az ex padimba fülig szerelmes voltam és a szemembe tök cuki volt ki sem néztem volna belőle hogy ennyire szemét volt és a baràtaim mondtàk el hogy egy kapcsolatban kb 3-4honapig hűséges meg kocsmàzott és igazuk lett !
2017. jan. 3. 23:15
4/15 anonim válasza:
Az expasimba
2017. jan. 3. 23:16
5/15 A kérdező kommentje:
Igen, kifelejtettem, hogy a párom bűnöző. És tudom, hogy ez nem normális dolog, de nem titkolta. Az elejétől fogva elmondta nekem.
Viszont a kérdés még mindig az, hogy az érzéseiben bízzak-e? Szerintem 6 hónap után ha nem szeretne, nem hazudná, hogy igen. Vagy mit tegyek, hogy erre rájöjjek? Csak nem vállalna ekkora kockázatot, hogy engem szivasson... Ti mit tennétek? Tudom, hogy a munkája zűrös, de ettől kérlek próbáljatok elvonatkoztatni.
2017. jan. 4. 15:59
6/15 anonim válasza:
Te normális vagy? Hallod magad? "Zűrös a munkája"
A rendőrnek zűrös, te egy leendő elítélttel akarsz összejönni. Akarsz gyereket? Ha igen hogy akarod majd felnevelni? Jézus! "Nem is titkolta" Gratulálok neki, hogy még büszke is rá, gondolom biztos egy modern Robin Hood. És te azt mondod, ez a munkája. Ez nem munka, ez életstílus, rossz döntések sorozata, és rossz gondolkodásmód. Gratulálok! Szerintem ne azon gondolkozz, hogy szeret-e még, hanem azon, hogyan is távolítsd el az életedből őt. Ez nem vezet semmi jóra
2017. jan. 6. 17:38
7/15 anonim válasza:
Mégha nem is titkolta előtted hogy egy bűnöző akkor sincs értelme az egésznek!A sajàt életedet is kockàra teszed ràadásul vàrsz rà és hiszel benne hogy szeret mégha így is van akkor ez idővel kevés lessz mert te majd gondolom gyereket is akarsz na meg biztonsàgot ez az ami nem lessz meg egy bűnöző mellett !Sajnàlom de a szüleidnek van igazuk!
2017. jan. 6. 18:01
8/15 anonim válasza:
Az ilyen ember nem csak, hogy bűnöző, de valószínűleg komoly gondok vannak az agyában. Aki bűnözésre képes, képes másra is, téged bántani is akár. Nem normális az ilyen ember, egyszerűen beteg. Nem beszélve arról, hogy téged is belekeverhet akármibe, hiányzik ez neked? És az ilyen ember bizony hazudik is rendesen, mit vársz tőle? Talán épp nincs kivel szexelnie, azért keresett fel.
2017. jan. 6. 18:18
9/15 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy szerencsétlen szüleid mennyire kétségbe lehetnek esve...
2017. jan. 6. 18:18
10/15 anonim válasza:
Tudom hogy a szerelem vakká tesz, de most vedd elő kicsit a józan eszedet. Mégis mit vársz ettől a kapcsolattól?? Viszed majd neki a húslevest a dutyiba? Vagy te is beszállsz az "üzletbe", kockáztatva hogy téged lesittelnek? Vagy mi van ha kinyírják? Akár téged is? Vagy bújkálni, menekülni akarsz? Mi lesz ha vele maradsz, gyereketek lesz? Tedd föl újra az összes előbbi kérdésem. Mit mondasz neki, ki az apja? Miért van ott ahol?
Tényleg ezt akarod?? Ne légy hülye, nem ér ennyit.
Tudom hogy izgalmas egy rosszfiú, de ez már veszélyes. Gondolkozz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!