Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rettenetesen félek. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen félek. Mit csináljak? Most mi lesz? /L

Figyelt kérdés

Pár hete levelezem egy remek sráccal. Egyszer találkoztunk személyesen. A találkozást követően a srác barátja, akihez egyébként ideutazott, felkeresett. Azt mondta, hogy megfogtam a srácot és szeretne velem beszélgetni. Én is éreztem valami fura zavartságot mikor bemutattak neki, de mivel nem beszélünk közös nyelvet úgy voltam vele, mindegy is a dolog. De győzködött a haverja, így a félelmeim ellenére belementem. Nem csalódtam,sőt. Annyira kedves,figyelmes,rendes srác, nem titok, nagyon megkedveltem. A minap azt írta, hogy ideutazik, mert szeretne látni. Egyszerre csillant fel a szemem a boldogságtól és rémültem halálra.

Most mi lesz? Hogyan fogunk beszélni/kommunikálni? Biztos elmegy a kedve tőlem. :(

Pocsék az angolom. Az,hogy amit írt megértettem és tudtam válaszolni úgy ahogy,még 0. Én nem gyakorlom társalgási szinten az angolt. Ki fog röhögni,vagy inkább csak csalódni fog bennem. Olyan értelmes és szeretetteljes srác. És pont vele nem tudok majd rendesen értekezni. Úgy félek. Amúgy sem vagyok egy bátor típus, inkább félénk.

Megosztani se tudom senkivel a dolgot, de úgy félek, folyamatosan ezen aggódom. Kezd bántani a dolog.

Most mi lesz? Idáig utazik miattam én meg nézek majd rá, mint aki most jött a Holdról? :(

Nem volt valaki hasonló helyzetben?

2016. dec. 30. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

kérdező... hát persze :)

Amerikai cégnél dolgozom, nem te leszel az első lány a történelemben, aki azt hiszi, hogy a világ másik feléről érte iderepkedő lovag "más típus", meg "nem olyan" :D

De ne mond, hogy nem szóltam :P

2016. dec. 30. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha hangosan és tagoltan beszélsz magyarul, azt mindenki megérti :D. Amúgy nem kell félni, nem hiszem, hogy komoly gond lesz, meg sok hasznos tanácsot is kaptál, úgyhogy hajrá!
2016. dec. 30. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Kulfoldi baratom van, de hogy az ilyen ismeretsegeknek (nem is neveznem annak, hiszen max. valami halovany kep elhet egymasrol mert egyszeruen nincs nyelvetek amin megismerkedhetnetek) mi ertelme van? Ertem en, hogy max. szexelgetni meg kezzel-labbal rohogcselni tok jo, de az irasodbol vilagos hogy te nem ezt szeretned, mert mar most full ideges vagy, es beleelted magad, hogy milyen kedves, ertelmes (honnan tudod?) srac ez.
2016. dec. 31. 09:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudod, hogy ő más. Már nagyon sok mindenről beszélgettünk. Persze írásban nem olyan nagyon nehéz. Az ember érzi, hogy ki mire pályázik, mit akar tőle, és ő nem "arra".
2016. dec. 31. 09:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nagyot fogsz csalódni... #13-as is jól leírta, hogy miért. Mert az ember ilyen formában bármit mutat magáról, de hogy mi a valóság az majd csak szemtől szembe fog kiderülni (néha elsőre még akkor sem).

Mint mondtam, multinál dolgozom sok olyan szitu van, hogy valamelyik külföldi központban dolgozó srác elkezd egy helyi lánynak udvarolni...

Volt olyan, hogy a csaj már azt tervezgette, hogy melyik országban fognak együtt élni, mikor kiderült, hogy a vele több mint egy éve mindenről flörtölő srácnak gyereke, és élettársa van.

Volt olyan, mikor a srácról azt a képet hallottuk folyton, hogy valami érzelmes, romantikus lovag, mikor iderepült egy munka miatt, akkor délben az ebédlőben nekünk férfi kollégáknak mondta, hogy megismert itt egy csajt, és este már mit fog vele tenni az ágyban. Nos, nagyon nem egy érzelmes, szerelmes hőslovag stílusában mindezt ;)

És ebben az esetben a lányok ráadásul abszolút társalgási szinten beszélnek az idegen nyelven, tehát kommunikációs nehézségek sincsenek, tényleg bármiről tudnak beszélgetni, és mégis simán mást álmodnak a pasiba, mint ami a valóság. Miért? Mert ott 1000+ km-ről egyrészt a srác azt ad be amit akar, másrészt a lány is egy tökéletes álomképbe szeret bele, ami az ő fejében létezik, és amit ő épített fel magának.

Kívánom, hogy ne járj így, csak szólok, ha mégis, akkor ne törjön össze, és ne lepődj meg.

2016. dec. 31. 10:05
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 Én nem tervezek semmit. Nem csak vele nem, úgy senkivel. Nem szoktam semmibe beleélni magam. Lesz,ami lesz. Ő már a munkájából kifolyólag sem lehet rossz. Az, hogy vannak rossz tulajdonságai meg természetes, mindenkinek vannak. Én kicsit másképp élek, ahogy ő is. Nem a saját érdekeinket tartjuk fontosnak, hanem másokét. Fontos számukra a közösségi munka, mások feltétel nélkül szeretete. Teljesen más az életvitelünk, mint azoknak,akiket példának felhoztál.
2016. dec. 31. 11:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Persze köszönöm a jó tanácsokat. Tudom jól milyenek egyes emberek. Sok a naív lány, de egyiküket sem vonszolták az ágyba. Önszántukból hagyták magukat lefektetni. Ha már első találkozásnál szexre kerül sor, egyértelmű milyen alak a pasas. Innentől kezdve meg a lányon múlik, hogy belemegy a játékba, vagy lelép, mint egy normális nő.
2016. dec. 31. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!