Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rettenetesen félek. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen félek. Mit csináljak? Most mi lesz? /L

Figyelt kérdés

Pár hete levelezem egy remek sráccal. Egyszer találkoztunk személyesen. A találkozást követően a srác barátja, akihez egyébként ideutazott, felkeresett. Azt mondta, hogy megfogtam a srácot és szeretne velem beszélgetni. Én is éreztem valami fura zavartságot mikor bemutattak neki, de mivel nem beszélünk közös nyelvet úgy voltam vele, mindegy is a dolog. De győzködött a haverja, így a félelmeim ellenére belementem. Nem csalódtam,sőt. Annyira kedves,figyelmes,rendes srác, nem titok, nagyon megkedveltem. A minap azt írta, hogy ideutazik, mert szeretne látni. Egyszerre csillant fel a szemem a boldogságtól és rémültem halálra.

Most mi lesz? Hogyan fogunk beszélni/kommunikálni? Biztos elmegy a kedve tőlem. :(

Pocsék az angolom. Az,hogy amit írt megértettem és tudtam válaszolni úgy ahogy,még 0. Én nem gyakorlom társalgási szinten az angolt. Ki fog röhögni,vagy inkább csak csalódni fog bennem. Olyan értelmes és szeretetteljes srác. És pont vele nem tudok majd rendesen értekezni. Úgy félek. Amúgy sem vagyok egy bátor típus, inkább félénk.

Megosztani se tudom senkivel a dolgot, de úgy félek, folyamatosan ezen aggódom. Kezd bántani a dolog.

Most mi lesz? Idáig utazik miattam én meg nézek majd rá, mint aki most jött a Holdról? :(

Nem volt valaki hasonló helyzetben?

2016. dec. 30. 21:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Talán leírhatnád neki pont ugyanezt... Hogy ne élje bele magát, mert elég gyér az angolod és nem találod túl jó ötletnek, hogy ideutazik úgy, hogy ezt nem tisztázzátok előtte.
2016. dec. 30. 21:56
 2/17 A kérdező kommentje:
#2 Ma írtam neki. Belefogalmaztam ezt is. :/
2016. dec. 30. 21:59
 3/17 anonim ***** válasza:
37%

ne aggódj, nem azért utazik, hogy dumáljon...

ugye te sem gondolod, hogy utazgatni fog miattad, aztán az 5. randin megcsókol, a 10-en megfogja a...

2016. dec. 30. 22:01
 4/17 anonim ***** válasza:
66%

Én egy amerikai lánnyal beszélgetek már egy ideje, és ő vállalta hogy türelmes lesz, elnézi ha valamit nem tudok kifejteni normálisan. Nagyon sokat tanultam amióta vele beszélgetek, és már rutinosan megy a chatelés. A beszéd is menne, ha lenne normális internetelérése és fel tudna hívni minden héten legalább. Csak gyakorolni kell, nem nagy cucc. Ez a legjobb módszer a nyelv tanulásra, ha tudsz beszélni valakivel, aki elnézi a bénázásaidat.

Én 1 hónap alatt odáig jutottam, hogy dadogásból normális beszéd lett. Bár még így is annyit gondolkodok a mondataim előtt mint egy idióta :D

2016. dec. 30. 22:02
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem pedig hasznos lenne, így tudsz kivel gyakoroloni.. az angolt társalgási szinten,én erre gondoltam :)

De előtte azért tudasd vele, hogy mi a helyzet, így nincs mitől félni..

2016. dec. 30. 22:03
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Én egy amerikai sráccal beszélgetek, felkészítettem a kiejtésemre, aztán küldtünk egymásnak hangüzeneteket meg videókat, és mindig azt mondta, hogy habár van egy erős akcentusom, tökéletesen ért :D

Szerintem ezt te is kipróbálhatnád, hogy videót vagy hangüzeneteket küldesz, amivel felkészítheted :)

2016. dec. 30. 22:08
 7/17 A kérdező kommentje:

Mindenképpen tisztázom vele a dolgokat, hogy teljesen képben legyen, mielőtt idejönne. Amúgy is ideges az ember egy ilyen helyzetben, pl. randi előtt, de a nyelvkorlátok még tetézik is ezt.

Figyelmes és aranyos, meglátjuk mi lesz. Rólam van szó, úgyhogy sok jót nem remélek.

2016. dec. 30. 22:17
 8/17 A kérdező kommentje:
#3 Hát pedig ő pont ez a típus. Pont emiatt is tetszik.
2016. dec. 30. 22:19
 9/17 RRR ***** válasza:
63%

Ne idegeskedj,semmi baj nem lesz,meg fogjátok érteni egymást..akár kézzel lábbal magyarázva

imádni fogja a szitut és téged!!!!!!!

Nem az a lényeg,hogy mennyit tudsz vagy se angolul,hidd el !!!

2016. dec. 30. 22:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, aki kikerül külföldre, szinte nulla nyelvtudással az is megtanul valahogy. Hamar lehet sokat fejlődni, ha használod is a nyelvet folyamatosan. Egyénként pedig ez nagyon romantikus szituáció :D Ezt fiúként mondom, szóval lehet, hogy neki is bejön, aranyosnak találja majd, hogy tanítgathat. Válaszul te is tanítgathatod magyarul :D
2016. dec. 30. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!