Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, barátok vagyunk. Szerintetek több is lehet barátságnál? Többi lent.
Hívd el randira.
"Minden nap beszélünk telefonon,facebookon" -> ebből visszább vennék.
"hagyjam meg a barátságot" -> csak ha át akarod verni magadat, meg őt is.
"elmondom neki mit érzek" -> nem tenném.
"Ami zavar, sok fiú haverja van" -> ne zavarjon.
Hívd el randira.
Visszább vennék*? Mert? :o nem értem az indokot.
Mit ajánlasz randinak?
Túl sokat beszéltek virtuális csatornákon. Ismerkedni, kapcsolatot fenntartani személyesen kell, élvezzen az prioritást, így értem.
Hívd el randira, de ne hányd a nyakába az érzelmeidet. Nem randiztál még soha? Nem szerelemvallással kezdesz... azt kerüld.
Bármilyen közös program jó randinak, ami interakciót tesz lehetővé. Értsd pl.: kávé, falmászás, séta, borozás, jégkori, tánc, kiállítás, darts, bowling. A lényeg, hogy legyen valamennyi privát szférátok, tudjatok kapcsolatot teremteni, beszélgetni, jól érezni magatokat. Az elején kerüld: színház, mozi. Nem akarsz csöndben ülni mellette több órán keresztül.
Ezek megvannak. Járunk kávézni stb. :) sok helyre elkísér. Én úgy gondoltam, hogy felhozom azt neki, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk. És bármit is válaszolsz megértem, és ugyan így marad minden nemleges válasznál.* vagy hasonló. Látom rajta,hogy ő is vevő a dologra, vagyis érzem. A tálalást nem tudom..:( Szóval a szémélyeskapcsolattartás megvan.
Értelek, és köszönöm az eddigi válaszokat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!