Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha úgy érzem évek múltán is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy érzem évek múltán is, hogy ő az IGAZI nekem, a tudtára kellene ezt adnom?

Figyelt kérdés

Volt egy lány egyetemi évek alatt, barátok voltunk. Szerelmesek voltunk egymásba, de én iszonyatosan féltem magamhoz közel engedni valakit, féltem a csalódástól, hogy aztán elveszítem, meg a felelősségvállalástól. Nem éreztem magam "késznek". Csak ha ittam lettem bátrabb, sok hülyeséget csináltam, a lányt nagyon megbántottam, aztán a lány elmondta sírva nekem, hogy ő ezt nem bírja tovább csinálni (úgy érezte, hogy csak testileg vonzódom hozzá), ő szeret engem és hogy ne beszéljünk egy ideig, mert az mindkettőnknek jobb lenne. Gyáva voltam, nem ismertem be előtte az érzéseim, inkább leléptem. 2 éve nem beszéltünk egymással, csak szülinapra írtunk a másiknak. Minden nap bennem van, hogy rosszul döntöttem, hogy meg kellett volna mondanom neki, hogy szeretem. Ma már nem félek kimondani és egyre nagyobb bizonyosságot nyer bennem az, hogy ő lenne az igazi társ számomra, mindig olyan jól éreztük egymás társaságában magunk.

Nem akarom benne a régi sebeket feltépni, de vajon jó ötlet lenne e megkeresni? Örülne-e neki? Vagy inkább hagyjam őt békén, ha 2 év alatt sikerült csak összeszednem magam? 25/F

2016. dec. 27. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy egy nagy vallomással kezdj! Próbálkozz be nála finoman, hívd el valahova, kerüld a nyomulást,hadd érezze, hogy érdekel igazán. Elmondhatod, hogy hülye voltál és helyrehoznád, de ne vidd túlzásba. Viszont ha erre is rosszul reagál, egy vallomás sem segített volna, sőt. Még jól be is éghetnél. Aztán pár randi után elmondhatod neki, hogyan érzel.
2016. dec. 27. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem két év távlatából már csak arra lenne jó ez a kis akciód, hogy totálisan hülyét csinálj magadból. Persze minimális esély mindig van a sikerre, ahogy a lottó ötösre is...
2016. dec. 27. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keresd őt és beszéljetek.

De igaza van az első valaszolónak,ne azonnal a nagy vallomással kezd.

Puhatolózz kicsit,ébresszétek fel a régi érzéseket stb...

De szerintem mindenkép lépj felé.

Sok sikert.

2016. dec. 27. 23:39
 4/7 Sateenkaari ***** válasza:

Ugyanígy voltam valakivel...csak ő azóta sem szedte össze a bátorságát...ó, mit nem adnék, ha szólna...

Egyszóval mindenképp keresd meg és beszéljetek...a többi kialakul :)

2016. dec. 28. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki!!!
2016. dec. 28. 02:02
 6/7 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Jó nagy bal here vagy már ne haragudj. A lány akit szerettél bevallotta, hogy szeret, te meg csak pislogtál? Más a fél életét adná ezért...vagy az egészet is. Keresd meg ahogy az egyes írta, hátha még nem qrtad el az egész életed meg az övét.
2016. dec. 28. 06:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Hàt sok sikert !Mondjuk csalódott benned nem lessz könnxű dolgod és egyszerű sem !Főleg ezt ugy is leveheti a csaj hogy akkor nem kellett neked most meg igen !De ne legyen igazam!
2016. dec. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!