Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem évek múltán is, hogy ő az IGAZI nekem, a tudtára kellene ezt adnom?
Volt egy lány egyetemi évek alatt, barátok voltunk. Szerelmesek voltunk egymásba, de én iszonyatosan féltem magamhoz közel engedni valakit, féltem a csalódástól, hogy aztán elveszítem, meg a felelősségvállalástól. Nem éreztem magam "késznek". Csak ha ittam lettem bátrabb, sok hülyeséget csináltam, a lányt nagyon megbántottam, aztán a lány elmondta sírva nekem, hogy ő ezt nem bírja tovább csinálni (úgy érezte, hogy csak testileg vonzódom hozzá), ő szeret engem és hogy ne beszéljünk egy ideig, mert az mindkettőnknek jobb lenne. Gyáva voltam, nem ismertem be előtte az érzéseim, inkább leléptem. 2 éve nem beszéltünk egymással, csak szülinapra írtunk a másiknak. Minden nap bennem van, hogy rosszul döntöttem, hogy meg kellett volna mondanom neki, hogy szeretem. Ma már nem félek kimondani és egyre nagyobb bizonyosságot nyer bennem az, hogy ő lenne az igazi társ számomra, mindig olyan jól éreztük egymás társaságában magunk.
Nem akarom benne a régi sebeket feltépni, de vajon jó ötlet lenne e megkeresni? Örülne-e neki? Vagy inkább hagyjam őt békén, ha 2 év alatt sikerült csak összeszednem magam? 25/F
Szerintem keresd őt és beszéljetek.
De igaza van az első valaszolónak,ne azonnal a nagy vallomással kezd.
Puhatolózz kicsit,ébresszétek fel a régi érzéseket stb...
De szerintem mindenkép lépj felé.
Sok sikert.
Ugyanígy voltam valakivel...csak ő azóta sem szedte össze a bátorságát...ó, mit nem adnék, ha szólna...
Egyszóval mindenképp keresd meg és beszéljetek...a többi kialakul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!