Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, ti miert hivjatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti miert hivjatok a baratnoiteket asszonynak? Miert nem mondjatok azt hogy: szerelmem, kedvesem, baratnom, csajom stb. Miert asszony?

Figyelt kérdés

2016. dec. 24. 00:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Engem negyszemkozt szivemnek hiv, a baratai elott meg asszonynak...vicces vicces csak en ilyen nyalas tipus vagyok, en meg eletemnek hivtam vagy szivemnek de mondta h ne mert ugy erzi akkor nincs szabadsag erzete ha eletemnek hivom. Hat jo mondom
2016. dec. 24. 11:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Mások előtt igazából minden gáz... Én úgy vettem észre. Kettesben meg bármi jó, ami belefér. Nálam pl. az állatnevek meg hasonlítások ("cicám" "mókuskám" meg ilyenek nem. Ne hasonlítsuk már egy büdös macskához ami a saját s**ét nyalja vagy egy mókshoz ami még ronda is).

2016. dec. 24. 11:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Engem is így hív párom, én meg őt uramnak, uracskámnak mások előtt. Négyszemközt meg egymás keresztnevét használjuk. Nem vagyunk különösebben becézgetősek, szóval nálunk ebből nincs gond. Nem is nagyon értem, mi a gond ezzel. De ha zavar, akkor mondd meg neki, az a legegyszerűbb.
2016. dec. 24. 11:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Az ilyen "a nők helye a konyhában van" típusú férfiak hívják asszonynak a nőt.
2016. dec. 24. 13:01
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem bejön :D vicces.

21/L

2016. dec. 24. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!