Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most már nincs olyan nap hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már nincs olyan nap hogy ne gondoljak rá, beleszerettem?

Figyelt kérdés

Ha tehetném, minden percemet a közelében(vele) tölteném.

Ez azt jelenti, hogy az vagyok, szerelmes?

2016. dec. 22. 16:58
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
De nem teszi.
2016. dec. 23. 14:41
 32/40 A kérdező kommentje:
Évek óta nem volt komoly kapcsolatom és örömmel tölt el, hogy foglalkozhatok valakivel, még így is.
2016. dec. 23. 14:44
 33/40 anonim ***** válasza:
Nem kell tùlagyalni. Lehet egyszeruen nem jossz be neki, lehet o is szerelmes - még ha szingli is. S nem lehet konnyu a te cipodben sem, hogy érzelmeid vannak. De a helyedben irnék neki egy oszinte hangvételu levelet, amiben leirnàm az érzéseimet és azzal zàrnàm, hogy amennyiben nem làt fantàziàt bennem, nem fogok tobbé foglalkozni vele. Ez elég egyértelmu lenne, ugyanakkor ki tudja, esélyt is adhat. Ha meg nem, lezàrtnak lehet tekinteni és màsfele fordulni a boldogsàgért.
2016. dec. 23. 14:49
 34/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész választ.
2016. dec. 23. 14:51
 35/40 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezek alapján teljesen egyértelmű, hogy ZAVAROD őt! Békén kell hagynod. Ha szereted, akkor jót akarsz neki, nem? Márpedig azzal, ha ráírogatsz, stb., nem teszel neki jót...

És nem kell ide konkrét válasz, hogy miért nem akar tőled semmit, egyszerű: túl sok lettél már neki, érzékeli gondolom a megszállottságodat - ami lássuk be, nem is teljesen normális - , de ezzel nem megsérteni akartalak! Lehet, hogy nem jössz be neki, lehet, hogy megijedt tőled, de az is lehet, hogy foglalt a szíve. A lényeg az, hogy onnantól kezdve, ha valaki konkrétan megkér arra, hogy hagyd békén, akkor azt békén kell hagyni, mert láthatóan túl sok, ill. zavaró tényező vagy számára. A következő lépés már a zaklatás lehetne, úgyhogy szerintem még itt állj le most, jó tanácsként.

2016. dec. 23. 18:01
 36/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megszállott.
2016. dec. 23. 18:12
 37/40 A kérdező kommentje:
Feszegeted azt a határt ami már elmozdulhat a sértés irányába.
2016. dec. 23. 18:14
 38/40 A kérdező kommentje:

Még mindég sokkal jobb ha azt mondja őszintén, hogy ne is próbálkozz mert nem jössz be nekem. Mint az hogy csak annyit mond, hogy hagyj békén.

Az előbbi válasz konkrétum, az utóbbi szerintem nem az.

Nem fogok megsértődni, ha valaki őszintén elmondja, hogy figyelj sajnálom de nem jön be az arcformád vagy nem tetszenek azok a belső tulajdonságaid amit láttam tőled ezért megkérlek, hogy hagyj békén és nem próbálkozz többet.

Szerintem ez egy kellően bőséges válasz lenne és nem sértődnék meg egy ilyen magyarázat miatt.

2016. dec. 23. 18:23
 39/40 A kérdező kommentje:
Egyre jobban azt érzem, hogy annak akibe bele szerettem még kell érjen az intelligenciája, hogy képes legyen erőt venni magán és megtenni egy ilyen, határozott lépést egymaga bármiféle segítség nélkül. Az is lehet hogy meg van hozzá az esze csak fél. Ha meg fél akkor meg nem tudom mitől mert, én nem kívánok neki rosszat, csak a jót. Azt szeretném neki, a jót.
2016. dec. 23. 18:34
 40/40 A kérdező kommentje:

Leállok. Leálltam, de az mit segít az én problémámon, hogy beleszerettem.

Itt a kérdésben az én problémámról van szó:

Hogy ne gondoljak rá ezután?

2016. dec. 23. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!