Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már nincs olyan nap hogy ne gondoljak rá, beleszerettem?
Ha tehetném, minden percemet a közelében(vele) tölteném.
Ez azt jelenti, hogy az vagyok, szerelmes?
"Az a baj, hogy nem viszonozza."
"Viszonzatlan"
"Nem tudom, hogy ő mit érez velem kapcsolatban."
"Én 2010 óta tudok biztosan róla. 2010-ben(február, márciusában) láttam meg egy újságcikkben, ott volt a képeken és a neve is fel volt tüntetve a cikkben.
De lehet, hogy őt láttam 2006-ban is november végén, december elején a régi múzeum kertben (a püspöki palota parkjában).
Szóval elég rég óta tudok róla, jó pár éve már."
"Én 30 vagyok ő 22(23 lesz nemsokára)."
"Személyes beszélgetésre egyszer volt alkalom, szóval nem igen beszélgetünk személyesen."
"Folyamatosan figyelem már, jó ideje."
"Többször megnézem a facebook profilját. Ez minden."
"Ráírtam facebookon és bemutatkoztam. Majd összefutottam vele egy sörkertben személyesen és ott is bemutatkoztam neki."
"Nem nagyon mert nem mindég ír vissza."
"Nem válaszol rögtön és ha válaszol akkor csak tessék lássék módon.
Egy oldalú a kommunikáció."
"Többször mondta hogy hagyjam békén, próbálom, de nem tudom elfelejteni, minden nap egyre többször gondolok rá most már."
Szoval nem vagy szatir, oké. De hogy rà vagy kattanva a lànyra, s hogy ez egyoldalù, az fix. Innen meg egy lépés. Magad és a làny nyugalma érdekében: verd ki a fejedbol, hagyd a lànyt.
El magyarázhatná ennyi idő után, hogy miért hagyjam békén?
Mi az ami erre ösztökéli legbelül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!