Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar csinálni a csaj?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit 3-4hónapja ismerek. Felsőkategóriás csaj. Egy helyen dolgozunk. Szóval a munkahelyemen ismertem meg. Nagyon megtetszett. De neki sem voltam közömbös. Messziről figyelgettük egymást. És pár nap után oda mentem hozzá beszélgetni. Már első pillanattól kezdve szimpatikusak voltunk egymásnak. Poénkodtunk meg minden. Pár nap múlva azt vettem észre hogy messziről figyel nem egyszer nem kétszer rajta kaptam és el fordította a tekintetét. Aztán már belementünk a flörtölésbe is. Elég erotikus pillanatok voltak köztünk. Ja azt tudtam hogy van barátja de úgy voltam vele hogy nem hosszú távra terveznék vele. Voltunk buliba is , ő a barátnőivel (ami miatt elég nehéz volt közel kerülni hozzá..) én pedig a barátaimmal. Szóval nem egyszerű így csajozni hogy a barátnői folyton felügyelnek minket. De lepattintottuk őket egy időre és hát .. El voltunk .. De én kezdtem kicsit többet érezni iránta . szóval inkább elkerültem őt . tudtam úgysem szakít a barátjával. De folyamatosan keresett, a munka helyen pont "arra járt" amerre én voltam. A barátnői ilyenkor meg mindig figyeltek minket. Ez nagyon idegesítő. De mindegy a flörtölések nem szűntek meg. Aztán egyik reggel a munkahelyen oda jött hozzám hogy mi újság ,hogy vagyok de én próbáltam lerázni. Erre közölte velem hogy szakítottak a barátjával. Erre meg kérdeztem hogy miért de azt mondta hosszú sztori és majd elneséli. És eltűnt két hétre. Amit nem értettem. És ez a két hét pokol volt. A barátnői folyamat csekkoltak mikor mit kivel miért. Már ki voltam hogy minden lépésemet figyelik. De jobban éreztem magam hogy nem volt ott a csaj aki bejön nekem. Össze is szedtem magam . munkámat is jobban csináltam minden rendben volt. De aztán megjelent és minden a régi messziről figyel arra jön megy amerre én vagyok de most már elég. Elég hogy nem beszélgethetünk a barátnői miatt. De komolyan többet szeretnék vagy semmit és hagyjon békén. Mit tegyek? Vagy neki ez miért jó hogy csak "kelleti magát"? Egyszerűen nem jutok 1ről 2re... Ez tönkre tesz.
2016. dec. 19. 17:51
1/4 anonim válasza:
Huhh, mire elolvastam :D
Azt hiszem, ez elég érdekes szitu. Kicsit olyan húzd meg, ereszd meg játék. Vagy mint valami árnyjáték. Egyikőtök mindig követi a másikat, aztán meg a másik az egyiket. Így aztán valóban nem lehet 1-ről a 2-re jutni.
Igen, ez egy idő után idegőrlő, pláne, hogy a barátnői is figyelnek téged.
Kell alkalmat találni, hogy face to face megbeszélitek a dolgot, különben semmi sem változik. Egyszerűen elmondod neki, hogy ez zavaró és döntse el végre, hogy mit akar.
2016. dec. 19. 18:18
2/4 anonim válasza:
Rántsd be az egyik barátnőjét a takarítószertárba, aztán meglátod mit szól. ;)
2016. dec. 19. 18:30
3/4 anonim válasza:
Nem rosszból mondom, tényleg nem akarlak bántani, ne úgy olvasd, de ez hülyeség, hogy kelleti magát :D Megmondta világosan, hogy szakított a barátjával, tőle ez egy lépés volt, mit vársz, mit csináljon? Ez ilyen " keress ha kellek neked " dolog. A pasinak kell bátornak lenni! Kell a "felső kategóriás csaj" vagy nem? :D Ha igen, hívd el, menjetek el együtt valahova. Jajjj istenem máááár :D
L
2016. dec. 19. 19:51
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Neked kell lépned! :) Hívd randira! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!