Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy egy olyan lány jöjjön el velem találkozóra, akinek van barátja?
Figyelt kérdés
sokat gondolok rá mindig, szerintem ő sem közömbös felém.
nem csókolnám meg, csak megölelném. Mit gondoltok, szemét lennék?:(
2016. dec. 18. 10:21
1/7 anonim válasza:
Nem értem, mi élvezet van abban, ha harmadik kerék vagy. Ha a lány elmegy, esetleg meg is csalja veled a barátját, akkor pedig számíthatsz arra, hogy téged is meg fog.
22/L
2/7 anonim válasza:
Nem gáz, csak azzá összejöttök és mennyire tudsz majd megbízni benne, h veled ezt nem fogja eljátszani?
4/7 A kérdező kommentje:
nem csalná meg, nem olyan. előbb szakítana.
2016. dec. 18. 10:26
5/7 anonim válasza:
4.: ha tisztességes, előbb szakít, aztán találkozik veled. Csak aztán ne csodálkozz, ha téged is megun majd és gyorsan le leszel cserélve
6/7 anonim válasza:
Ha jobban nézel ki, mint a barátja, akkor van.
7/7 anonim válasza:
Ha lenne barátom akkor nem mennék el találkozni egy kb idegen sráccal. Esély persze lehet a csajnál, bár én nem másznék bele a kapcsolatukba.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!