Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatotokban melyikőtök mondta ki először azt, hogy 'Szeretlek'? Mennyi idő ismeretség/járás után?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 13:16
11/14 anonim válasza:
#10-es vagyok, ja és kb másfél hónapja ismertük egymást (előtte is ismertük egymást, de csak táborban láttuk egymást nyáron, aztán egy évvel később ugyanabban a táborban kerültünk közelebb egymáshoz) de volt itt a városban egy fesztiválszerűség, akkor 2-3 napig folyton együtt voltunk, fogtuk egymás kezét, csókolóztunk, de nem mondtuk ki hogy együtt vagyunk, csak két hét múlva a "hivatalos első randin" :D
12/14 anonim válasza:
Én 3 hónap után mondtam barátnőmnek, ő nem tudta viszonozni ezt az érzést, elváltak útjaink. 24f
13/14 anonim válasza:
Szerintetek a szeretlek szó jelentheti azt is,hogy szerelmes vagyok beléd?Vagy csak annyi,hogy szeretem mint embert?
Vagy mindenkinél mást jelent?
Mert hallottam már mindkét változatot
14/14 anonim válasza:
Hát a szeretlek, azért egy nagyobb súlyú dolog, mint a szerelem. A szerelem idején már jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!