Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hencz Mimi kérdése:
Baratom miért nem szakit velem nagyon hisztis vagyok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 09:20
1/8 anonim válasza:
ugylatszik meg nem erted el a limitet nala !
2/8 anonim válasza:
Velem sem azakított, pedig nagyon durván toltam. Szeretnek minket és kész :)
3/8 anonim válasza:
2. Nem téged szeret hanem a pi nádat használja, ürítésre jó vagy te ostoba szuka. :DDD
4/8 anonim válasza:
3.: persze, biztos azért mutatott be a családjának is és visz el minden családi eseményre :)
5/8 anonim válasza:
Mert még nem telt be a pohár és még szeret. Hangsúlyozom: MÉG. Fogsz te még nagyot koppanni, senki nem bírja örökkön örökké a hisztis pcsákat :)
6/8 anonim válasza:
Velem is rengeteg problema van. lelkileg van egy ket betegsegem ami miatt gyakran kiallhatatlan vagyok. Megsem szakit velem mert szeret. Es nem nem a pi..namat hasznalja uritesnek es nem nem vagyok cafka ahogy itt egyesek gondoljak.:) ez csak annyit tesz hogy szeret a parom ;) de persze ez nem azt jelenti hogy na akkor orokke ugralhatok az idegein. Egy ket alkalom bele fer de naluk is sok lesz egy ido utan ha elegge rendszeresse valik a hiszti.
Amugy ha azt akarod elerni hogy szakitson veled akkor ne hisztivel akard elerni hanem allj ele es mond meg hogy bocsi de ez nekem nem jo ... Vagy ha csak meg vagy lepodve ezen akkor orulj neki. Ritka az ilyen.:)
7/8 anonim válasza:
Egy idő után meg fogja unni, ne aggódj. :)
8/8 anonim válasza:
Szakíts vele te,ha ennyire nem szereted!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!