Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy nagyon hisztis a barátom?
Figyelt kérdés
Minden tökéletes lenne, ha nem hisztizne minden alkalommal hosszú órákig, mikor picit erősebben rászólok. Abszolút nem használok csúnya szavakat, csak mikor rágja a fülem már nem kedveskedem. Pl.: Rámszól hogy egyek rendesen. Helyeselek, viccelődünk stb., de bem hagyja abba hanem egész álló nap ezt mondja és én közlöm hogy most már sok lesz. Na akkor jön a durca...2015. szept. 8. 20:51
3/8 anonim válasza:
Nem is tudom melyikőtök a gyerekesebb :D
biztos még tinik vagytok ugyee? :DD
4/8 anonim válasza:
Hanyadikot kezdtetek az altalanosban, mondd?! Fordulj az ofőhoz.
5/8 anonim válasza:
aza durva rég 20 felettiek..dehát na! XD
7/8 anonim válasza:
Az élet "nagy" problémái! Jézusom....
8/8 anonim válasza:
A barátod nem hisztis, hanem egy hülye gyerek. Nekem is volt egy ilyen hülye gyerekem... aki egyik napról a másikra rászokott arra, hogy rám szólogatott: "Húzd már ki magad", mert helytelen volt a testtartásom. Megalázó volt, amikor társaság előtt is beszólt. A világon senki nem figyelte egyébként. Mindenki görbén ült, nem oszlopmereven. Végül elhagytam és a felnőttek világában kerestem inkább felnőtt társat :) Tégy hasonlóan azt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!