Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom Karacsonytol Szilveszterig kulfoldon lesz a csaladjaval. Mi a velemenyetek errol?
Figyelt kérdés
Ez mennyire normalis dolog amugy? De nem kulfoldi rokonokhoz utaznak, hanem "nyaralni". Nekem eleg fura lesz, hogy nem talalkozunk Karacsonykor es, hogy nem toltjuk egyutt a Szilvesztert.2016. dec. 13. 21:31
1/12 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy de jó neki! Meg az, hogy de rossz neked! Ja, amúgy a böngésződ VISSZA gombjával hagyd el az oldalt!
2/12 anonim válasza:
Nem hétköznapi dolog,az biztos! Szivük joga persze! Én nagyon szomorú lennék, ha a barátom nélkül kellene töltenem az ünnepeket,főleg igy...! :(
19/L
3/12 anonim válasza:
Mi ebben a fura? Kb a ismerőseim fele elhúz valahova az ünnepekre, ha nem is külföldre, de legalább országon belül pár napra. Mi is. Ezerszer jobb, végre nem családi összeveszés a karácsony, hanem az, aminek kéne lennie, békés x nap a családdal.
De még azok az ismerőseim is csak a családjukkal vannak, akik otthon maradnak. Barátot/barátnőt "letudják" karácsony előtt, aztán szilveszterkor vagy az után találkoznak. Vagy már együtt élnek, és akkor együtt karácsonyoznak, de van aki még úgy is hazamegy a családjához inkább.
4/12 anonim válasza:
Azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem normális. Az embereknek általában nincsen pénzük rá, hogy egy egész hetet töltsenek a világ túlfelén.
5/12 anonim válasza:
ma 21:52
Külföld = világ másik fele???? Mióta??
6/12 anonim válasza:
Ha nyaralni mennek, akkor elég messze kell menniük kedves utolsó :-)
7/12 anonim válasza:
"Nyaralni" mennek, idézőjelben... én konkrétan így emlegettem az 1 hónappal ezelőtti Lengyelországi kiruccanásunkat, idézőjeles nyaralásként. Minden utazást így emlegetek, talán a síelés lenne kivétel, ha járnék olyan helyekre. A környezetemben mindenki így hívja az őszi/téli/tavaszi utazásokat.
8/12 A kérdező kommentje:
"Nyaralni" mennek, meleg helyre. Azert tettem idezojelbe, mert mindenhol tel van.
2016. dec. 13. 22:28
9/12 anonim válasza:
6 azt beszélik sziriában elég nagy a forróság manapság.
10/12 anonim válasza:
Amúgy nem tudom. Nekem irigység-szaga van a dolgonak. A szembeszomszédaink elmentek 2 hónapra Amerikába, Florida, plusz az ünnepek táján Mexikó, stb, tök örülök nekik, pedig nem is vagyunk közeli kapcsolatban. Ha a párom jutna el valami egzotikus helyre, tök örülnék neki, mármint annak, hogy neki jó lesz. Eszem ágában nem lenne irigykedni rá. Majd utána találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!