Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veszekedtünk a barátommal azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedtünk a barátommal azt mondta dögöltem volna meg anyámba, mindezt azért m féltékenykedtem, megbocsátható szerinted?

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem, inkább hagyjátok egymást békén, és szakítsatok.

Most ti tulajdonképpen simán csak ellenségek vagytok, akik néha dugnak?

2016. dec. 13. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. De eleve nem kerulnek olyan kozelebe, akinek ilyen mod omlik a mocsok a szajabol. Bar, tudom... eddig soha nem beszelt igy, csakis irodalmi magyarsaggal.
2016. dec. 13. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Hiteles kérdés, hiteles részletezéssel.

Hacsak nem cigányok vagytok, de ott az ilyen sértés kb. a fehérek "menj a büdös fenébe"-jével ér fel. Náluk más a mérce...

2016. dec. 13. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem megbocsátható.
2016. dec. 13. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
nem, aki azt mondja, hogy dögöljek meg, az biztos nem szeret. Ilyet még ez ellenségeimnek se mondanék, ha lennének, annak meg pláne nem, aki elvileg nekem a legfontosabb. Szakíts vele, dobd ki, hiszen ezzel azt fejezte ki, hogy bár ne ismert volna meg sokkal szalonképesebb kifejezésben. ergo, nincs szüksège rád.. De amúgy nem is èrtem, miért írtad ki a kèrdèst, egyértelműen hagyd ott, legyen már ennyi önbecsülésed. Ha hagyod magad azt hiszi, hogy bármit megtehet, a késöbbiekben csak rosszabb lesz majd. Szerinted ez belefér egy egèszsèges kapcsolatba, hogy úgy beszél veled mint egy utolsó senkivel? Konkrétan a halálba kívánt, de te megakarod bocsátani neki? és a hirtelen felindulás nem mentség, emberek vagyunk, nem állatok.
2016. dec. 13. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ő szájából ömlik a mocsok, te meg féltékenykedsz... Micsoda harmonikus kapcsolat lehet :D Minek vagytok együtt tulajdonképpen?
2016. dec. 13. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda harmónia uralkodik köztetek.. Nem is értem miért hívod még a barátodnak. Az ellenségemnek nem mondok ilyet, nem még a páromnak.
2016. dec. 13. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

1. Aki féltékenykedik, az igenis dögöljön meg.

2. Aki ilyeneket mond a párjának, szintén.

Csodásan összeilletek, igazi álompár vagytok, csak legyetek oly kedvesek nem szaporodni, a világ érdekében, köszi.

2016. dec. 13. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Párkapcsolati eröszak.
2016. dec. 13. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te már meg is bocsajtottál....
2016. dec. 14. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!