Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő akkor, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő akkor, ha?

Figyelt kérdés

- tetszik nagyon egy srác, már igen régóta

- de nagyon-nagyon visszahúzódó vagyok, és eszembe se jutott volna felkeltenem a figyelmét

- aztán már barátnője is lett, úgyhogy azóta nézhetem őket együtt

- de ha nem lenne neki barátnője, akkor se próbálkoznék nála, nem élnék az új eséllyel, tudom ezt magamról

- ennek ellenére továbbra is nagyon tetszik, mert az én világom, nagyon tetszik belsőre, annyira kedves, és a barátnőjével igazán nagyon őszinte és mély érzésű, segítőkész és jóindulatú

- és nagyon helyes is, és magas és erős, és ezért külsőre jobbat sosem látok, és ez nem könnyíti meg hogy kiverjem a fejemből

- és amúgy neten próbálok ismerkedni, sok levelet kapok mert nem vagyok csúnya, szoktam válaszolni, szóba elegyedni sokakkal, de egyikkel se érzem azt hogy járni akarnék vele

- és minden nap ostoba remény pislákol bennem, hogy valami csoda folytán észrevesz, persze az után hogy különmentek a barátnőjével... és összejön velem

- és olyan rossz ha látom őket a barátnőjével, ráadásul a a barátnője egy-két viselkedési vonása magara emlékeztet, így látom mi az ami lehetne, de még sincs

- és hiába próbálok megismerkedni valaki mással, nem jön össze, mert akiket érdeklek, azok egyáltalán nem vonzóak, még egy egészen picit sem, legalábbis a számomra, se a külsejük, se a habitusuk, semmijük

- és látom ahogy a barátnője puszit, csókot, kézfogást kap tőle, és még mennyi mindent nem látok, biztosan hogy csodálatosan bánik vele, és ez a lány vele lehet minden nap, valóságos csoda lehet, egy egészen másféle, varázslatos élet

- és tényleg nagyon régóta tetszik, már akkor is tetszett, amikor még nem így nézett ki, rosszabb volt a haja, az öltözködése, a teste, amikor még nem érdekelte egy lányt se

- és persze most hogy olyan jól néz ki, már lett barátnője, meg sokaknak tetszik, én meg már előtte is felfigyeltem rá

- és megtudtam hogy maguk is neten ismerkedtek össze, egy társkeresőn, ennyi erővel akár láthatta volna a profilomat, és rám is írhatott volna

- tudom hogy sosem fog észrevenni, és szeretnék új fejezetet, de nem sikerült lapoznom

2016. dec. 10. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Jézus Márika! Először írd le a lényeget néhány mondatban! Akkor talán 2-nél több válasz fog érkezni a kérdésedre.
2016. dec. 10. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Választási lehetőségek: 1. További rinyálás. 2. Öngyilkosság. 3. Őket ölöd meg. 4. Megpróbálsz továbblépni, lejjebb adni az igényeidből, nem pedig elérhetetlen álmok után szaladgálni. Bár tudom, hogy a legbénább csajok többsége is a legmenőbb, leghelyesebb faszi után kajtat, naiv optimizmusomban néha azt képzelem, hogy idővel felnyílik a szemük, és rájönnek, hogy értelmetlen olyan után futni, aki amúgy azt se tudja, hogy ők egyáltalán a világon vannak, de aztán azt látom, hogy mégse nyílik fel a szemük. Vagyis megérdemlik a sorsukat, rinyáljanak csak tovább.
2016. dec. 10. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre még 2 se jött.
2016. dec. 10. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
elmúlik majd,nyugi
2016. dec. 10. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Keress mást. Legközelebb legyél bátrabb mert így folyton elcsklizzák .ajd a kiszemeltjeid. Ha tetszik egy srác meg kell neki mondank.
2016. dec. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!