Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt már Hanna nevű szerelme? Milyen lány volt ő?
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 22:07
3/12 anonim válasza:
Nekem volt egy Hanna nevű plátói szerelmem még általános iskolás 1-2. osztályos koromban. Amikor elkezdődött egy Tom és Jerry epizód a tévében, mindig láttam a nevét valami Barberával együtt megjelenítve. Azt hittem, hogy két nagyon csinos fiatal lánykáról van szó, akiknek valami közük van Tom és Jerry-hez. Gyakori téma volt a suliban Hannáról és Barberáról beszélni, utóbbit az egyszerűség kedvéért Barbarának hívtuk, s folyton a Barbara nevű osztálytársunkat cukkoltuk, hogy titokban ő készíti a Tom és Jerry-t. Persze nem hittünk neki, hogy nem.
4/12 A kérdező kommentje:
Ez a név az életem.
2016. dec. 8. 22:15
5/12 anonim válasza:
Jah, jó sok volt. Gyerekkori szerelmeim voltak a Hanna-Barbera rajzfilmek.
Ba dumm tss.
6/12 anonim válasza:
Egy Hannát ismerek amúgy, ő éppen egy elkényeztetett zabigyerek aki az apja beosztottjait szivatja csak úgy poénból meg ilyenek.
8/12 anonim válasza:
Csak táncoltam házibuliban egy Hannával. Házas volt és 3gyerekes Anya mégis bomba alakkal és jól táncolt+ nagyon jó fej volt. Szerencsés lehet a férje...
10/12 anonim válasza:
6-7 éve nőtt meg a név robbanásszerű népszerűsége,szóval 8-10 év múlva sokkal aktuálisabb lesz a kérdésed,mert minden 3. csajnak ez lesz a neve,ahogy a pasik 80% meg bence.
ez utóbbit már annyira túlzásba vitték,hogy tavaly egy cikkben megkérték a kedves szülőket,hogy válasszanak másik nevet,mert az alsó tagozatokban már nem ritka,hogy 5-6 bence nevű van 1 osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!